Star WarsMarvelVisszatekintőAlienTrónok harca

Hirdetés

Egy éves a CinemaScreen!

A blog, ami összehoz minket


istvan István

2024. 08. 25. 10:40

Egy éves a CinemaScreen!
Megosztás

Hirdetés

Csodás napra virradtunk, ugyanis a mai naphoz kereken egy éve indítottuk el hivatalosan is a cinemascreen.hu blog felületünket! Rengeteg mesélni valóm lenne az elmúlt 12 hónap történéseiből, ha megengeded, pár mondatban összefoglalnám a weboldalunk indulását megelőző rövid időszakot majd pedig az azt követő hosszas, kitartó munkánkat!

Valamikor 2023 nyara... A Filmsor.hu weboldal másodkorának munkájában jelentős szerepet töltöttünk be éveken keresztül. A legtöbb szerkesztőtársunk az ottani csapatban ismerte és szerette meg a különféle kritikák, hírek, beszámolók írását. Tavaly nyáron kiváltunk a Filmsor oldalából és úgy döntöttünk szerkesztőtársaimmal, hogy saját oldalt indítunk. Döntésünk mögött az állt, azt szerettük volna elérni, hogy egy teljesen saját weboldalunk legyen. Szóval, ezt az oldalt kódról-kódra írtuk a csapatunkon belül, mivel fontos szempont volt, hogy ne csak egy olyan sablonoldal legyen, mint a már megszokott tucatnyi blog. Ezeket az első lépcsőfokokat sikerült megugranunk, ugyanis 2023 augusztus végére elértünk egy olyan fejlesztési szintet amit már vállalhatónak gondoltunk a nyilvánosság előtt, így azonnal bele is vágtunk a következő meredek lejtő megmászásába, az írásba.

Egy frissen indult blog történetében a legnehezebb időszak mindig az első 10 hónap, ha valaki kitartóan, lelkesen tudja azt csinálni. Pontosan tudtuk, hogy ezek az első hónapok meghatározóak lesznek, így próbáltuk az írásaink mennyisége mellett a minőséget is figyelembe venni. Ez idő alatt ismerősi körünkből új szerkesztőtársakra leltünk, akik kifejezetten remekül és profin adják el írásaikat, és akikre büszkék lehetünk. Tehát végül kis csapatunk kiteljesedett a következő szerkesztőkre: Bábel Zoli (író, videós tartalomkészítő), István (menedzsment), Flórián (írás, videós tartalomkészítés), Dósa Norbi (írás, videós tartalomkészítés), Boti (írás), Kristóf József (írás, videós tartalomkészítés) és Szeri Csaba (videós tartalomkészítés).

Innen is szeretném megköszönni minden szerkesztőtársamnak a kitartó és minőségi munkáját akik segítettek, hogy az oldalunk elérje ezt a számunkra hatalmas és dicsőséges mérföldkövet, mivel ez nem egy vagy két embernek köszönhető, hanem mindannyiunknak. Mindenki beletette a maga részét és erre büszkék lehetünk.. Remélem büszkék is leszünk évek múlva, amikor majd visszatekintünk erre a csodás időszakra, hogy mégis milyen nehezen indult minden, de elérkeztünk az első nagy lépcsőfokhoz, amit sikerült meglépnünk.

Ez idő alatt nem kevesebb, mint 455 cikket tettünk közzé, és több százezres olvasottságot szereztünk! Számunkra ezek az adatok felfoghatatlannak tűntek amikor még belekezdtünk, főleg úgy, hogy mindannyian hobbiból és szabadidőnkben, suli és munka mellett csináljuk ezt az egészet. Innen is szeretnénk hálánkat adni minden olyan új és visszalátogató olvasónknak akik követik az írásainkat.

Tartsatok velünk továbbra is, folytatjuk! 😍

Hirdetés


cinemascreenegy éves a blog

Képek forrása: cinemascreen.hu

Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás.