Star WarsMarvelVisszatekintőAlienTrónok harca

Hirdetés

A Deadpool & Rozsomák rendezője szerint a rajongók el fogják dobni az agyukat a filmtől

Az előzetes jelzések alapján biztos, hogy nem fogunk csalódni


babelzoltan Bábel Zoltán

2024. 07. 07. 12:12

A Deadpool & Rozsomák rendezője szerint a rajongók el fogják dobni az agyukat a filmtől
Megosztás

Hirdetés

Shawn Levy, a Deadpool & Rozsomák rendezője szerint a Marvel-rajongók a film különböző részein el fogják veszíteni az eszüket. Az SFX Magazine a Deadpool & Rozsomák megjelenésének közeledtével beszélgetett a rendezővel. Elmondta nekik, hogy az embereknek fel kell készülniük arra, hogy a film során vad kilengések érik őket:

 "Lesznek olyan pillanatok, amelyeket a közönség imádni fog, de azt is mondom, hogy lesznek olyan pillanatok, amikor el fogják veszíteni az átkozott eszüket - úgy tízmilliárdszorosan".

A beszélgetés egy másik pontján a rendező arról is beszélt, hogy milyen poénokat sikerült minden jelenetbe belezsúfolniuk: 

"Van egy olyan jelenet a filmben, amikor nem lehetett hallani egy-két párbeszédet, mert a közönség annyira nevetett a tesztvetítéseken. Minden alkalommal volt egy vitánk Ryannal, de általában ő nyert. Azt mondja, hogy akkor újra meg kell néznünk a filmet, ha nem hallottuk azt a pár sort ".

Kétségtelen, hogy a Deadpool & Rozsomák legnagyobb húzása az, hogy mindkét karaktert bevezetik a MCU-ba. Kevin Feige, a Marvel elnöke a közelmúltban adott interjúkban is ezt mondta. A The Official Marvel Podcasttel folytatott beszélgetése során Feige arról beszélt, hogy az X-Meneket keverik a TVA-val. Az eredmény olyan lesz, amire senki sem számított a film megjelenése előtt. És biztos abban, hogy ez az, amire az emberek vártak már évek óta.

"Nagyon-nagyon jó volt, ahogy Shawn Levy, a rendezőnk és Ryan be tudott jönni, és a legjobbat tudta átvenni abból, amit Ryan a Deadpoolnál és Hugh a korai X-Men-filmekkel úttörő módon megvalósított". - mondta a rendező.

"Amikor Hugh a fedélzetre lépett, ez személyes szinten nagyon érzelmes lett számomra, mert a Marvel-karrierem 26 évvel ezelőtt, az első X-Men-film előkészítő munkálataiban kezdődött" - folytatta Feige. "Részt vettem az X-Men 1 és az X-Men 2, és bizonyos mértékig a harmadik rész munkálataiban is, mielőtt még az a megtiszteltetés és kiváltság ért volna, hogy a Marvel Studios vezetője legyek. Egy ideje már nem láttam Hugh-t, és természetesen sok-sok évig nem gondoltam Rozsomákra vagy az X-Menre, mint olyasmire, amit mi magunk is megcsinálhatnánk"."

Hirdetés


DeadpoolDeadpool & RozsomákFilmek 2024Hugh JackamKevin FeigeMarvelRozsomákRyan ReynoldsShawn Levy

Képek forrása: Marvel Studios

Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás.