Star WarsMarvelVisszatekintőAlienTrónok harcaA Gyűrűk Ura

Hirdetés

The Walking Dead: 5 alkalom, amikor Negan megpróbált jófiú lenni

Szerintetek Negan jó vagy rossz ember?


babelzoltan Bábel Zoltán

2024. 07. 06. 14:32

The Walking Dead: 5 alkalom, amikor Negan megpróbált jófiú lenni
Megosztás

Hirdetés

A The Walking Dead közösség egyik nagy vitája, hogy Negan jó vagy rossz ember-e. A Jeffrey Dean Morgan által alakított Negan, a Megváltók korábbi vezetője, aki annak idején egyértelműen rosszfiú volt. A sorozat eseményeibe azzal a híres felállással lépett be, hogy Glennt és Abrahamot verte agyon kedvenc fegyverével, a Lucille-nak becézett szögesdróttal körbetekert baseballütővel.

Azóta sok mindent megtett, hogy megpróbálja megváltani magát, ami egyes nézők szemében valóban sikerült is neki, de mások sosem fogják neki megbocsátani Glenn és Abraham halálát, illetve a többi gonosz tettét. 

NEGAN MEGMENTETTE JUDITH ÉLETÉT (9. évad 16. rész)

A 9. évad során egy téli vihar volt, ami mindenki számára veszélyesnek bizonyult. Judith, akire Kutyát bízták, szem elől tévesztette, és elszaladt a hóviharban, miután meghallotta, hogy ugat. Negan, Rosita és Siddiq üldözőbe vették, és nehezen találták meg, miközben a hó egyre jobban esett. Negan megsérült a szél által szétdobált törmeléktől, majd Kutya az ugatásával figyelmeztette a helyzetükre. Judithot a vállán vitte, míg Kutya, aki pórázon volt, velük tartott, és épségben visszaértek.

Ez a cselekedet sok nézőnél nagyot szólt, és amikor Negan elmondta Michonne-nak, hogy azért tette, mert ő már annyi mindent kibírt, ez még inkább hozzátett a megváltás felé vezető útjához.

NEGAN MEGÖLTE ALPHÁT (10. évad 12. rész)

Ez az epizód végre választ adott arra a kérdésre, hogy ki engedte ki Negant a cellájából, amikor elhozta Carolnak Alpha fejét. A Hilltopon zajló háború után Negan elmondta Alphának, hogy megtalálta, amit keresett: Lydiát. Egy kunyhóba csalta, ahol azt hitte, hogy újra találkozhat lányával. Ehelyett Negan elvágta a torkát, és ezzel véget vetett a Suttogók vezetőjének uralkodásának.

Ez egy újabb hatalmas lépés volt Negan útján, hogy jobb emberré váljon.

NEGAN MEGMENTETTE DARYLT A SUTTOGÓKTÓL (10. évad 14. rész)

Negan Daryl segítségére sietett, miután megölte Alphát, és a Suttogók a következő vezetőjüket keresve azt feltételezték, hogy Negan lesz az. Daryl, aki nem tudta, hogy Negan nem a Suttogók oldalán állt, kétségbeesetten várta a sorsát. Aztán egy újabb jófiús húzással Negan a Suttogók ellen fordult, megmentve ezzel Darylt.

Természetesen ezzel Negan pontokat szerzett a Daryl Dixon rajongóknál!

NEGAN MEGMENTETTE SASHÁT AZ ERŐSZAKTÓL (7. évad 15. rész)

Amikor Sashát fogva tartották a Megváltók, David azt mondta neki, hogy vizet kaphat, ha lefekszik vele. A lány lefejelte, ami feldühítette a férfit, és a nadrágját lecsatolva rontott rá. Szerencsére Negan megjelent a színen, és megakadályozta ezt, emlékeztetve Davidet, hogy a Szentélyben tilos a nemi erőszak. A férfi bocsánatot kért, de Negan mégis nyakon szúrta.

NEGAN MEGÖLTE BRANDONT (10. évad 5. rész)

Brandon egy igazi rajongója volt Negannek. Azt hitte, hogy Megváltóvá válhat, ha rábeszéli Negant, hogy találjon egy új menedéket. Brandon igaz és valótlan történeteket hallott Negannal kapcsolatban a vezetői évei alatt, és imádta azt az embert, aki korábban volt. Negan bosszankodott, amikor azt mondta neki, hogy menjen, ahová akar. Amikor Brandon, abban a hitben, hogy ez egy teszt Negantól, megöl egy anyát és fiát, akiken Negan segíteni próbált, Negannak elege lett belőle, és agyonverte egy kővel.

Hirdetés


AMCJeffrey Dean MorganNeganSorozatokThe Walking Dead

Képek forrása: AMC

Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás.