Star WarsMarvelVisszatekintőAlienTrónok harca

Hirdetés

Az Ahsoka hatodik része bemutatta a zombi rohamosztagosokat?

Thrawn mindennel felkészült a háborúra.


babelzoltan Bábel Zoltán

2023. 09. 24. 00:00

Az Ahsoka hatodik része bemutatta a zombi rohamosztagosokat?
Megosztás

Hirdetés

A Star Wars: Ahoska 6. epizódja egészen új világokat ígért a rajongóknak, és ez magában foglalhatja a zombi rohamosztagosokat is, akik nagy valószínűséggel debütáltak a franchise-ban! 

A hatodik részben megérkezett a chiss főadmirális, Thrawn, aki a Peridea bolygón rekedt egy másik galaxisban. Thrawn szövetséget kötött az Éjnővérek boszorkányaival, akik a Perideán telepedtek le, mint ősi szülőbolygójukon. Nagy eséllyel a boszorkák mágiája tette lehetővé Thrawn számára, hogy kapcsolatba lépjen Morgan Elsbeth-tel, de úgy tűnik, hogy más hasznos dolgot is kapott: egy seregnyi katonát, akiket irányíthat.

A NIGHT TROOPEREK

Ahogy az látható volt a rész során, Thrawnak egyedi rohamosztagosai vannak, akik hűségesen szolgálják őt a Chimera nevű csillagrombolója fedélzetén. A zárt feliratozású feliratok megerősítik, hogy "Night Troopereknek" hívják őket, és a páncéljuk csatában megsérült szakadásait a Peridea ősi társadalmából származó relikviákkal javították meg. Még árulkodóbbak a fehér páncéljukat átszövő vörös szálak - az Éjnővérek színei. A színösszeállításuk és a nevük alapján egyértelmű, hogy ezeket a katonákat a boszorkányok mágiája állította össze, beleértve a század vezetőjét, Enoch kapitányt is. Hivatalosan még nem erősítették meg, de halála során voltak arra utaló jelek, hogy Morgan sötét oldali inkvizítora, Marrok az Éjnővérek mágiájával feltámasztott harcos volt.  

ZOMBIK A STAR WARSBAN?

Nyilvánvaló, hogy kell lennie valami újfajta erőnek azon kívül, hogy egy jól szervezett és jól vezetett birodalmi serege van a főadmirálisnak. A "zombik" már korábban is megjelentek a Star Wars-ban, és az ötlet, hogy a "Night Trooperek" fő antagonisták legyenek a Mandoverzum idején, az egy egészen elképesztő koncepció, amit pazarul lehetne kivitelezni. Ha Thrawnnak van egy hadseregnyi katonája, akiket szinte bármikor "újrahasznosíthat", az egy olyan fenyegetést jelentene a galaxis számára, amilyet még nem láttunk a Star Wars-ban, és a csatajeleneteket is olyan szörnyűségessé tenné, amilyenben a franchise ritkán merül el... 

Az Ahsoka showrunnere Dave Filoni fogja rendeznii az Új Köztársaság idején játszódó és a Mandoverzumot lezáró filmet, amely valószínűleg egy nagy költségvetésű háborús film lesz, és ha hőseink megküzdenének az élőhalott sereggel, akkor szinte minden rajongót kielégítene Filoni, és olyan terekre lépne, ami teljesen új lenne a Star Wars élőszereplős formátumától.

Hirdetés


AhsokaDave FiloniDisney+Enoch kapitányLucasfilmNight TrooperStar WarsThrawn

Képek forrása: Lucasfilm

Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás.