Star WarsMarvelVisszatekintőAlienTrónok harca

Hirdetés

5 megdöbbentő Star Wars: Mi lenne, ha...? történet

Immáron harmadjára játszottunk el a gondolattal, hogy milyen drasztikus változtatások érhetnék a galaxist egy ilyen sorozat keretein belül


babelzoltan Bábel Zoltán

2024. 07. 23. 15:19

5 megdöbbentő Star Wars: Mi lenne, ha...? történet
Megosztás

Hirdetés

Korábban már nem egyszer megírtuk, hogy sok pletykát lehetett hallani egy lehetséges Star Wars: Mi lenne, ha...? sorozattal kapcsolatban, amely minden bizonnyal fantasztikusan is elsülhetne - persze, ha tényleg megvalósítják. Az elmúlt hónapokban két alkalommal is összegyűjtöttünk 5-5 történetet, amelyben meghökkentő és váratlan fordulatot vennének az események az eredeti idővonalhoz képest. Most pedig újabb 5 változtatást hoztunk el nektek! 

MI LENNE, HA LEIA HERCEGNŐ CSATLAKOZNA A BIRODALOMHOZ ÉS SITH VÁLNA BELŐLE? 

Ebben a történetben az események annál a pontnál fordulnának meg, amikor Leia hercegnőt a Birodalom fogságba ejti. Darth Vader felismerné benne a magas szintű Erőt és ahelyett, hogy végezne vele, inkább a sötét oldalra csábítja. Leia a Sötét Nagyúr tanítványaként feladná a lázadást és az apja oldalán harcolna. Luke és Han Solo egy olyan ellenséggel kell, hogy megküzdjön, aki korábban a szövetségesük volt. A lázadók pedig mindent megtennének azért, hogy Leia ismét a jó útra térjen.

MI LENNE, HA DARTH MAUL OBI-WAN KENOBIT ÖLNÉ MEG A BALJÓS ÁRNYAKBAN?

A Baljós árnyak eseményei teljesen máshogy alakulnának, ha a Naboo-n Darth Maul nem Qui-Gon Jinnt, hanem Obi-Wan Kenobit ölné meg. A harcot Qui-Gon túlélné és Maul is egyaránt, aki sikeresen el tudna menekülni a Jedi kezei közül. Ezt követően Qui-Gon lenne Anakin Skywalker mestere, miközben Darth Maul megmaradna Palpatine tanítványaként és újabb szörnyű terveket szőnének, hogy miként tudnák uralmuk alá hajtani a galaxist. 

MI LENNE, HA LUKE SKYWALKER NEM JUTNA EL YODÁHOZ? 

A Birodalom visszavág című filmben Luke Skywalker a volt kiváló Jedi mestertől, Yodától kapott kiképzést, viszont ebben a csavart történetben Luke nem találja meg azt a bolygót, ahol Yoda tartózkodik, így jóval kevesebb tudással és képzéssel kell beérnie az ifjú Skywalkernek. Amikor Luke-nak először kell megküzdenie Darth Vaderrel, akkor alulmarad és nagy nehezen, de el tud menekülni. A lázadók most egy jóval "gyengébb" Luke Skywalkert tudhatnak a soraikban, amely nagy érvágás a számukra, mivel a Birodalom ereje egyre csak nő és nő. 

MI LENNE, HA PADMÉ AMIDALA NEM HALNA MEG?

A Sithek bosszúja címú filmben Padmé Amidala életét vesztette, azonban eme események során ez soha sem történt meg, mert sikeresen felépült a szülés és a sok trauma után. Amikor Darth Vader - a néhai Anakain Skywalker - tudomást szerez arról, hogy szerelme életben van, megpróbálja őt visszaszerezni és manipulálni a sötét oldal erejével. Padmét viszont nem egyszerű letéríteni a helyes útról, és inkább Leia, illetve Luke oldalán fog harcolni a Birodalom ellen, és reménykedik, hogy egyszer sikerül megtérítenie kedvesét. 

MI LENNE, HA A KLÓNOK SOSEM ÁRULNÁK EL A JEDIKET?

Ebben a történetben a Star Wars egyik legfontosabb eseménye lenne megfordítva, hiszen a klónok sosem árulták el volna a Jediket és a Köztársaságot. Mivel nem hajtják végre a 66-os parancsot, így a Jedik életben maradnak és tovább harcolnak a gonosz ellen. A klónok és Jedik között pedig egy szövetség alakulna ki, amely kedvezőbb esélyeket adhat arra, hogy a galaxis ne boruljon sötétségbe.

Hirdetés


A Birodalom visszavágA Sithek bosszújaBaljós árnyakDarth MaulDarth VaderLeiaLuke SkywalkerObi-Wan KenobiPadmé AmidalaQui-Gon JinnStar WarsStar Wars: Mi lenne ha...?Yoda

Képek forrása: Lucasfilm

Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás.