Star WarsMarvelVisszatekintőAlienTrónok harca

Hirdetés

Előzetesen a Terrifier 3, amely egy karácsonyi mozi lesz

Art, a bohóc Halloween ünnepe után karácsonykor fog mészárolni.


babelzoltan Bábel Zoltán

2023. 11. 13. 00:00

Előzetesen a Terrifier 3, amely egy karácsonyi mozi lesz
Megosztás

Hirdetés

David Howard Thornton ördögi mimikája még több vérrel tér vissza a bohócközpontú horror-sorozat harmadik részében. A Damien Leone által létrehozott és rendezett franchise-ban a nyugtalanítóan csendes bohóc néhány borzalmas gyilkosság elkövetője. A Terrifier 3 trailere először a 2022-es Terrifier 2 különleges vetítései után debütált a mozikban, azonban most mi is megnézhetjük.

A horrorfranchise második filmjében a vad tinédzser Sienna Shaw (Lauren LaVera) harcba szállt Arttal, a bohóccal. Bár Siennának sikerült lefejeznie a bohócot, a befejezésből kiderült, hogy nem ez volt az utolsó alkalom, hogy a közönség látta őt, hiszen Victoria Heyes (Samantha Scaffidi), az első film halloweeni mészárlásának egyetlen túlélője egy elmegyógyintézetben adott életet Art lefejezett élő fejének. A harmadik filmet megelőlegezve a második darab még jobban kibővítette Art mitológiáját. A folytatás szerint a bohóc egyáltalán nem is ember, hanem egy gonosz entitás, aki képes többször is feltámadni. 

A Variety-nek nyilatkozva az év elején Leone kifejtette, hogy a Terrifier 3 el fog térni a második rész természetfeletti és fantasy megközelítéstől, és a franchise "legijesztőbb és legsötétebb" része lesz.

A TRAILERT ITT TUDJÁTOK MEGTEKINTENI:

A Terrifier 3 a tervek szerint 2024. október 25-én kerül a mozikba, később pedig a Screambox-on is látható lesz.  

Hirdetés


BohócrémDavid Howard ThorntonFilmek 2024HorrorLauren LaVeraSamantha ScaffidiTerrifier 3

Képek forrása: Screambox

Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás.