Star WarsMarvelVisszatekintőAlienTrónok harcaA Gyűrűk Ura

Hirdetés

Art „vérangyalt” csinál a Terrifier 3 legújabb előzetesében

Egyre közelebb az év egyik legjobban várt slashere


botiirko Hegedűs Botond Máté

2024. 07. 25. 10:45

Art „vérangyalt” csinál a Terrifier 3 legújabb előzetesében
Megosztás

Hirdetés

A Terrifier (Bohócrém) első részének 2016-os megjelenése óta van köztudatban Damien Leone csodafegyvere, az elborult gyilkos bohóc, Art. A 2022-es második rész cseppet sem csillapította a kedélyeket és talán még jobban fokozta a mészárlások mértékét, abszurditását.

Az pedig már nem titok, hogy 2024. októberében érkezik a harmadik mozi is a filmsorozatban – jelenleg október 11. a hivatalos megjelenési dátum. Ehhez érkezett tehát az új előzetes, ami előre próbálja vetíteni a várható borzalmakat, melyeken a főhősnőnek, Siennának (Lauren LaVera) át kell mennie.

Az egy percbe éppen csak beleférő ízelítő a filmekhez és Art jelleméhez hasonlóan igencsak groteszkre sikerült, hiszen a Csendes éj című karácsonyi klasszikus szólal meg a háttérben. Reméljük azért a készítők nem teszik teljesen tönkre az ünnep meghitt hangulatát, bár erre minden esély megvan az előző két filmből kiindulva…

AZ ELŐZETES ITT:

Minden esetre már csak pár hónapot kell várni, hogy újra képernyőn láthassuk a lassan ikonná váló Art bohócot (David Howard Thornton), és ennek ugyan lehet örülni is, de a potenciális borzadályok miatt talán annyira mégse fog mosolyra húzódni a szánk széle.

Hirdetés


BohócrémDamien LeoneDavid Howard ThorntonFilmek 2024HorrorLauren LaVeraSlasherTerrifierTerrifier 3

Képek forrása: Screambox

Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás.