Star WarsMarvelVisszatekintőAlienTrónok harca

Hirdetés

Obama elárulta, hogy melyek voltak idén a kedvenc filmjei

Barack Obama az USA helyett most már filmes listákat vezet


dsnrbrt Dósa Norbert

2023. 12. 28. 00:00

Obama elárulta, hogy melyek voltak idén a kedvenc filmjei
Megosztás

Hirdetés

Barack Obama szokás szerint idén is megosztotta kedvenc filmjeinek listáját az X-en és ehhez egy együttérző üzenetet is biggyesztett:

"Az év elején az írók és színészek sztrájkolni kezdtek, hogy jobb munkakörülményeket és munkavédelmet harcoljanak ki maguknak. Ez fontos változásokhoz vezetett, amelyek mindenképpen jobbá fogják tenni az iparágat. Némiképp elfogult vagyok, hiszen a listát vezető legjobb három filmet a Higher Ground gyártotta."

Az exelnök listájának első helyét a Colman Domingo főszereplésével készült életrajzi dráma, a Rustin címre hallgató film vezette, de a nemrég debütált American Symphony és a Távol a világtól (Leave the World Behind) is öregbítik a sort, utóbbiban nem kisebb nevek szerepelnek, mint Julia Roberts, Ethan Hawke, Mahershala Ali és Kevin Bacon. Mindhárom említett film megtekinthető a Netflix szolgáltatásában, a Távol a világtól kritikát pedig itt találjátok meg!).

Az "egyéb kedvenc filmek" szegmensében megtaláljuk Christopher Nolan Cillian Murphy és Emily Blunt főszereplésével készült Oppenheimer című filmjét, valamint a Ben Affleck által rendezett Air – Harc a legendáért című művet, mely Michael Jordan karrierjét és kooperációját mutatta be a Nike-val.

Obama listája alább tekinthető meg:

Hirdetés


Air – Harc a legendáértBarack ObamaHigher GroundNetflixOppenheimerRustinTávol a világtól

Képek forrása: Twitter

Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás.