Star WarsThe Walking DeadMarvelA majmok bolygójaVisszatekintő

Most már biztos: Jön a Fallout 2. évada

A méltán népszerű Fallout sorozat 2. évada hivatalosan is bejelentve


Dósa Norbert

2024. 04. 20. 21:42

Most már biztos: Jön a Fallout 2. évada
Megosztás

Az Amazon posztapokaliptikus sorozata, a Fallout szórakoztatni fog minket a jövőben is, ugyanis visszatér egy második évad keretén belül. A hírt alig egy héttel a széria debütálása után erősítették meg és ez nem meglepő, ugyanis a premiert utáni öt napon nem kevesebb, mint másfél millió háztartás nézte végig az első részt.

"Jonah, Lisa, Geneva és Graham lenyűgözte a világot ezzel az úttörő, vad szériával" - mondta Jennifer Salke, az Amazon MGM Studios vezetője a második évad bejelentésekor. "Magasra tettük a lécet az ikonikus videojáték szerelmesei számára, és úgy tűnik, hogy felülmúltuk az elvárásaikat, miközben több millió új rajongót sikerült toboroznunk a franchise-nak."

A Bethesda azonos nevű, régóta futó videojáték-franchise-ján alapuló élőszereplős Falloutot Geneva Robertson-Dworet és Graham Wagner rendezte, a producerek pedig Jonathan Nolan és Lisa Joy voltak. A színészgárda pedig olyan nevek ékesítették, mint Ella Purnell, Aaron Moten, Walton Goggins és Kyle MacLachlan.

Bár az első évadot többnyire New Yorkban és Utah-ban forgatták, az új évad várhatóan Kaliforniába is elkalauzol bennünket , köszönhetően az állam által nyújtott 25 millió dolláros adójóváírásnak. A Fallout költségvetése kb. 153 millió dollár körül lesz, ami az eddigi legtöbb az Amazon összes produkciója közül.

A Fallout 200 évvel egy nukleáris háború után veszi fel a fonalat, és a sugárvédelmi óvóhelyeken élő túlélőkre összpontosít, akik kénytelenek visszatérni az elvadult és elpusztított tájra. Kritikánkat pedig itt leshetitek meg.


Aaron MotenAmazon Prime VideoBethesdaElla PurnellFalloutKyle MacLachlanWalton Goggins

Képek forrása: Amazon

Blogunk fenntartása költségekkel jár. Amennyiben támogatnád az oldalunkat, itt megteheted:

Támogatás