Star WarsThe Walking DeadMarvelDűneVisszatekintő

Megérkezett végre a Star Wars Outlaws hivatalos történetelőzetese

Nem kizárólag előzetest, de még egy nem is olyan távoli megjelenési dátumot is kaptunk


Dósa Norbert

2024. 04. 09. 19:11

Megérkezett végre a Star Wars Outlaws hivatalos történetelőzetese
Megosztás

A Lucasfilm idén még talán a szokásosnál is bőkezűbb: nemrég rántották le a leplet a Star Wars: Tales of the Empireről, már megannyi promóciós anyag érkezett az Acolytehoz, az egyre érdekfeszítőbb A Rossz Osztag pedig továbbra is hétről-hétre felbukkan, hogy letaglózzon minket a nem is akármilyen minőségével. Nehéz is lenne felsorolni a további projekteket, legyen az bármilyen médiatípusból. A Kay Vess nevű csempész körül forgó játék azonban nem várat már sokat magára, a Ubisoft ugyanis megosztotta a Star Wars Outlaws hivatalos előzetesét és a megjelenési dátumát egyaránt. 

A játék már csak azért is ígéretes, mert a viszonylag lefedetlen, A Birodalom visszavág és A Jedi visszatért közötti időszakot mutatja be, ezúttal nem Erőhasználó, de egy "egyszerű" női főszereplő szemszögéből. Az internet népe, köztük is leginkább a Star Wars "rajongók" már most temetik az Outlawst, holott az Andor, A Rossz Osztag is bemutatta, hogy nem kötelező Jedi vagy Sith főszereplő egy felejthetetlen alkotás létrehozásához. A Jedi-széria pedig bizonyította, hogy igenis léteznek még kiemelkedő, a Star Wars univerzumban játszódó egyszemélyes játékok, az ahhoz kapcsolódó kritikánk is megjelent korábban már az oldalon

A Star Wars: Outlaws megjelenési dátuma 2024. augusztus 30. és PlayStation 5, Xbox Series X|S konzolokon, valamint PC-n egyaránt elérhető lesz majd. A Ubisoft+ vagy az Xbox Game Pass előfizetők a szolgáltatás keretén belül végigjátszhatják a legújabb Star Wars játékot, a Gold és az Ultimate előfizetők pedig 3 nappal a megjelenés előtt játszhatnak már vele.


A Birodalom visszavágKay VessLucasfilmPlaystation 5Star WarsStar Wars OutlawsUbisoftXbox

Képek forrása: Ubisoft

Blogunk fenntartása költségekkel jár. Amennyiben támogatnád az oldalunkat, itt megteheted:

Támogatás