Star WarsMarvelVisszatekintőAlienTrónok harca

Hirdetés

5 további sztárral bővül A Fehér Lótusz harmadik évada

A Fehér Lótusz első két évada is amolyan kisebb sztárparádé volt, a harmadiknál sem lesz ez másképp


dsnrbrt Dósa Norbert

2024. 01. 18. 00:00

5 további sztárral bővül A Fehér Lótusz harmadik évada
Megosztás

Hirdetés

Walton Goggins (Aljas Nyolcas, A törvény embere), Sarah Catherine Hook (Az első áldozat, Démonok között 3.), Sam Nivola (Fehér zaj, Maestro), Patrick Schwarzenegger (V generáció, Éjjeli napfény), Aimee Lou Wood (Szexoktasás, Élj!) egyaránt csatlakoznak A Fehér Lótusz harmadik évadához. 

Korábban már megerősítették, hogy Leslie Bibb, Dom Hetrakul, Michelle Monaghan, Parker Posey, Jason Isaacs, Tayme Thapthimthong, Miloš Biković, Christian Friedel, Morgana O'Reilly, Lek Patravadi és Shalini Peiris is öregbítik a harmadik évad színészeinek listáját. Az aranykor sztárja, Carrie Coon is szerepelni fog a következő szezonban, Natasha Rothwell pedig visszatérő az első évadban látott szerepéhez. 

Egyelőre nem tudunk sokat A Fehér Lótusz harmadik évadáról, de az már biztos, hogy a forgatási helyszínek között szerepel Ko Szamuj, Phuket és Bangkok, tehát igazi trópusi, pontosabban Thaiföldi hangulatban lesz részünk. Egyelőre semmit sem tudunk a sztoriról, de jobb is ez így, A Fehér Lótusz híres a brutális nagy fordulatokról és az agyeldobós jeleneteiről. A HBO sorozata hihetetlenül nagy sikernek örvend, az első évadot 20 Emmy-re jelölték és 10-et vitt haza, a második pedig 23 kategóriában lett jelölve és 5 kitüntetést zsebelt be.

Hirdetés


A Fehér LótuszAimee Lou WoodHBOHBO MaxJason IsaacsPatrick SchwarzeneggerSam NivolaSarah Catherine HookWalton Goggins

Képek forrása: HBO Max

Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás.