Star WarsMarvelVisszatekintőAlienTrónok harcaA Gyűrűk Ura

Hirdetés

Újabb szerepet vállalt a The Walking Dead Andrew Lincolnja, legközelebb egy új thrillerben láthatjuk őt

Andrew Lincolnt legutóbb a The Walking Dead: The Ones Who Live-ben láthattuk, most viszont több évtized után visszatér a Brit televízióba


istvan István

2024. 06. 30. 15:18

Újabb szerepet vállalt a The Walking Dead Andrew Lincolnja, legközelebb egy új thrillerben láthatjuk őt
Megosztás

Hirdetés

Borítókép forrás: Willy Sanjuan/AP

Deadline egyik exkluzív cikkében írt Andrew Lincoln brit színész legújabb szerepéről. Lincoln már 2010 óta foglalkoztatja a The Walking Dead univerzuma, négy év szünet után visszatért a The Ones Who Live-ben, most pedig egy új szerepben tér vissza a képernyőkre, egy ITV-s thrillerben, a Cold Waterben.

A történetet David Ireland drámaíró írta, a producere pedig Sister, aki a Netflix legutóbbi sorozatát, az Ericet is készítette. A filmet az ITV, azaz a Channel 3, a brit ingyenes közszolgálati csatorna fogja sugározni. Lincoln lesz a főszereplője és executive producere a projektnek, ahogy ezt a nemes pozíciót a The Ones Who Live című sorozatnál is elvállalta.

A Cold Water történetéről nagyjából érdemes annyit tudni, hogy Lincoln Johnt fogja alakítani, egy elnyomott, középkorú férfit aki elégedetlen önmagával, mint otthonülő apa. Majd egy isten háta mögötti skót faluba költözik, és barátságot köt a szomszéddal és annak feleségével, majd a szálak itt bonyolódnak majd.

Erről most ennyit, viszont Lincolnak a közelmúltban voltak még egyéb szerepei is azalatt a 4 év alatt, amikor nem vállalt aktív munkát a TWDU-ban.

Iyen volt például a Penguin Bloom (már szinkronosan is elérhető), amiben főszerepet játszott. Van róla egy összefoglaló, bemutató videónk, érdemes megtekinteni:

Továbbá a Guillermo del Toro: Rémségek tára című Netflixes antológia jellegű hátborzongató horrorgyűjteményes sorozatának 6. részében is szerepelt.

Illetve több színházi szerepet is vállalt, mint például a A Christmas Carol.

Hirdetés


A Christmas CarolAndrew LincolnCold WaterGuillermo del Toro: Rémségek táraPenguin BloomThe Walking Dead: The Ones Who Live

Képek forrása: The Walking Dead: The Ones Who Live | Willy Sanjuan/AP - 2024 Winter TCA Press Tour

Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás.