Star WarsMarvelVisszatekintőAlienTrónok harca

Hirdetés

Az idei év 5 legjobb új karaktere a The Walking Dead Univerzumban

2023-ban két új spin-off sorozat szereplővel is megismerkedhettünk, a Dead City és a Daryl Dixon-ban. Most kiválasztottuk közülük a legjobbakat.


istvan István

2024. 01. 01. 00:00

Az idei év 5 legjobb új karaktere a The Walking Dead Univerzumban
Megosztás

Hirdetés

Az AMC Networks jelentős változásokon ment keresztül az elmúlt években a The Walking Dead univerzumában. A The Walking Dead fősodor és az első TWD spin-off, a Fear the Walking Dead is lezárta történetét, miközben számos új spin-off bemutatkozott vagy mutatkozik be majd 2024-ben.

Azokban az években, amikor a The Walking Dead sorozata még aktívan futott, sok karakter kiemelkedett azoknak a színészeknek a teljesítményének köszönhetően, akik alakították őket. 2023-ban számos új karakterrel ismerkedhettünk meg a spin-offokban. De kik voltak a legjobbak?

- 2023 júniusában debütált a The Walking Dead: Dead City. Ez a sorozat a negyedik spin-off a TWD Univerzumában, amelyben Maggie (Lauren Cohan) és Negan (Jeffrey Dean Morgan) folytatják történetüket a fősodort követően. A történet az apokaliptikus Manhattanre repíti őket, ahol számos új karakterrel találkoznak, akik között vannak régi ismerősök és ellenfelek.

A The Walking Dead: Daryl Dixon októberben debütált, és ez a sorozat folytatja Daryl Dixon (Norman Reedus) történetét, ezúttal Franciaországban. A tengeren majd Franciaországban újabb kalandokba botlik, de azonnal terveket sző a hazatérésre. Ám az útja során számos új, eddig nem ismert és érdekes személlyel találkozik.

A The Walking Dead spin-offok legjobb újoncai 2023-ban

Fallou - Daryl Dixon sorozat

Fallou-t, akit a francia színész, Eriq Ebouaney alakít, egy tiszteletre méltó vezetőként mutatják be azok egyik közösségében, amelyek a Remény Uniójához tartoznak. Ő elkötelezett amellett mellett, hogy Laurent teljesítse sorsát, és úgy tűnik, olyan személy, aki semmitől sem riad vissza annak érdekében, hogy megvédje azokat, akik fontosak neki. Ő egy fény, amely ragyog egy sötét világban, amit élőholtak árasztanak el. Izgalmas lesz látni még többet Fallou-ról a sorozat második évadjában.


Perlie Armstrong - Dead City sorozat

Bemutatásakor Perlie Armstrong, a New Babilon seriffje (Gaius Charles), kegyetlen jogvédőnek tűnik, aki minden áron rendet akar teremteni ahogy láthattuk az első évadban. Végül a sebezhető oldala is kiderül, amikor testvérének holttestére bukkan Manhattanen. A bűntudata elég súlyos, mivel testvérét hamar elhagyta a járvány kitörése után. Empátiát és ésszerűséget mutatott, amikor megtudta, hogy Negan (Jeffrey Dean Morgan) önvédelemből cselekszik. Utána már fedezte őt a New Babylon vezetői előtt.  Valószínűleg kulcsfontosságú szerepet fog játszani a második évadban.


Laurent - Daryl Dixon sorozat

A színész, Louis Puech Scigliuzzi, kiválóan alakítja Laurent bőrében. A sorozat azt hiszi, hogy ő az, aki vezetni fogja az emberiség feltámadását, mint egy lehetséges immunis személy, és emiatt sok terhet kell viselnie. Az apácák között nevelkedve védve volt a világ veszélyeitől, de tisztában van a falakon kívül leselkedő veszélyekkel. Kapcsolatba kerül Daryl Dixonnal, mivel Daryl nem biztos a fiú sorsában. Nehéz fiatalabb karaktereket beilleszteni a TWD Univerzumába, de a Daryl Dixon sorozat tökéletesen illeszti Laurent-et a történetbe. Ő története folytatódik a sorozat második évadjában.


The Croat (a Horvát)- Dead City sorozat

Željko Ivanek a The Walking Dead univerzumához csatlakozott egy újonnan megismerhető karakterként, akit "A Horvát"nak hívnak. Ő egy korábbi tagja volt Negan csapatának, aki Maggie fiát, Hershel-t (Logan Kim) rabolta el. Negan szerint "egy rendkívül őrült kis szemét", a Horvát.  Az első évadban kiderült, hogy A Horvát A Dámának (Lisa Emery) van alárendelve, egy rejtélyes nőhöz, aki Negan segítségével az egész Manhattan felett akar uralkodni. A második évad minden bizonnyal erről fog szólni és hogy A Horvát hogyan reagál arra, hogy Negan mellőzi őt, majd kiderül.


Isabelle - Daryl Dixon sorozat

Az egyik legérdekesebb újonnan bemutatott karakter Isabelle, akit a francia színésznő, Clémence Poésy alakít. Isabelle egy apáca, amit már az első részekben megtudhattunk, de ahogy fejlődik a története, kiderül, hogy a múltja sokkal többet rejt, mint egy az Istennek szentelt élet. Ő egy túlélő, aki testvére szülés közben halt meg a járvány kezdetén, és gondoskodni kezdett a gyermekről, akit születése miatt valamilyen megváltónak hisznek. Kőkemény múltja rugalmassá tette, ami az ő jelenlegi világában előnyt jelent. A története folytatódik a második évadban, ahogy a Remény Uniója folytatja a küldetését.

Hirdetés


The Walking DeadThe Walking Dead: Daryl DixonThe Walking Dead: Dead City

Képek forrása: AMC Networks / The Walking Dead Universe | Összállítás: Renee Hansen

Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás.