Star WarsMarvelVisszatekintőAlienTrónok harca

Hirdetés

Tom Hardy kijelentette, hogy folytatódik a Venom 3 forgatása

Egy instagramos poszt keretén belül Tom Hardy elárulta, hogy folytatódik a Venom 3 forgatása


dsnrbrt Dósa Norbert

2023. 11. 27. 00:00

Tom Hardy kijelentette, hogy folytatódik a Venom 3 forgatása
Megosztás

Hirdetés

Tom Hardy az Instagramon keresztül megosztotta, hogy a Venom 3. forgatása újraindult. A színész múlt héten egy fekete-fehér fotóval engedett bepillantást a rajongóknak a forgatásra és köszönetet mondott a szimbiótáról szóló trilógia mögött álló csapatnak.

Hardy ezt biggyesztette a kép mellé:

 "Hál' Istennek, újra forgatunk; és szeretnék egy pillanatra köszönetet mondani a teljes csapatnak, akik eddig részt vettek a V1-től idáig tartó úton, az összes fantasztikus szereplőnek és stábtagnak - jó barátoknak és családtagoknak - ugyanis hosszú utat tettünk meg. Nagyon röviden szeretném megemlíteni, hogy mennyire büszke vagyok a rendezőre, Kelly Marcelre, aki egyben az írótársam és kedves barátom is.nLátni azt, ahogyan kormányozza a filmet, büszkeséggel tölt el, ez már egyenesen megtiszteltetés. Bízz a megérzéseidben, mert azok mindig helytállóak."

A SAG-AFTRA sztrájk megannyi film forgatása maradt félben és tolták el a megjelenési dátumot egy későbbi időpontra. Ugyanazon a napon, amikor a sztrájk véget ért, a Sony Pictures bejelentette, hogy néhány hónappal eltolja a Venom 3 megjelenési dátumát. Az eredetileg 2024 nyarára tervezett filmet áthelyezték 2024. november 8-ára. A harmadik folytatás a franchise egymást követő kasszasikereit követi. Az első Venom-film 2018-ban 856 millió dolláros bevételt hozott a kasszáknál, a második, 2021-es Venom 2. – Vérontó pedig 502 millió dollárral szerénykedett. Hardy ismét felölti Eddie Brock szerepét, akinek úgy a neve, mint a személye azonosult Venoméval.

 

Hirdetés


Kelly MarcelSAG-AFTRASonySony PicturesTom HardyVenomVenom 3

Képek forrása: Sony Pictures

Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás.