Star WarsMarvelVisszatekintőAlienTrónok harca

Hirdetés

Könnyfakasztó lezárás - The Walking Dead: The Ones Who Live 6. rész

Erre bizony megérte várni!


babelzoltan Bábel Zoltán

2024. 04. 02. 22:03

Könnyfakasztó lezárás - The Walking Dead: The Ones Who Live 6. rész
Megosztás

Hirdetés

Hihetetlen, de véget ért a The Walking Dead legújabb spinoff sorozata, a The Ones Who Live, amely Rick Grimesra és Michonne-ra fókuszált. Sokszor írtam róla negatívan a korábbiakban, mivel nem egy felesleges, vontatott és borzasztóan unalmas epizódot láthattunk, viszont a finálé mindenért kárpótolt minket, ahol az összes esemény lezárul, és végre reménykedhetünk abban, hogy nem lesz egy újabb The Walking Dead-sorozat a végtelenségig megnyúzva. 

A CIKK TOVÁBBI RÉSZE SPOILEREKET TARTALMAZ!

(videós formátum - 4:40mp)

Nem gondoltam volna azt, hogy az utolsó rész keretein belül képesek lesznek lezárni a történetet és minden esemény bemutatásra fog kerülni. Sikeresen legyőzték a CRM-et, köztük a vezetőjüket is megölte Grimes, amely előtt egy fantasztikus és egyben feszült beszélgetés zajlott le közöttük, ahol megtudhattuk azokat a szönryű tetteket, amiket a CRM csinál a jobb élet reményében. Bombáznak, csoportokat írtanak ki és sok más borzasztó dolog fűződik hozzájuk. 

Továbbá a véres küzdelem egy elképesztően feszült fináléban tornyosult ki, amelynek során Thorne is szintén életét vesztette, mert Michonne kivégezte őt. A látvány pazar volt, köszönhetően a házaspár remekbe szabott tervének és ötletének, ahol majdnem meghaltak mindketten, de sikeresen legyűrték a sok kóborlót. 

Ezt követően egy helikopterrel utazva hazatértek és Rick, illetve Michonne újra találkoztak családjukkal. Az eddig sem gyenge epizód itt teljesedett ki és bátran lehet azt mondani, hogy ez a rész a sorozat legjobb darabja. Nemcsak érzelemben, hanem látványban, történetben, feszültségben és izgalmakban is egyaránt. A "bátor bácsi" oly sok év után viszontlátta lányát, Judith-ot és fiát is, akit most pillanthatott meg először a férfi. Nem lennék meglepve, ha egyes rajongók a könnyeikkel küzdenek majd e pillanatok láttán, mert itt nem szégyen sírni, nagyon sok érzelem volt ezekben a jelenetekben. Egyedül azt sajnálhatjuk, hogy a többi ott lakóval nem találkoztak a részben, de így sem kell panaszkodunk, mivel, amit itt vehettünk szemügyre, az kitűnő volt. 

A rész kizárólag csak pozitívumokból áll és csak jót lehet rá mondani. Rengeteg mindent a szemünk elé tártak a CRM-ről, sok titkot tudhattunk meg róluk, amely egyre jobban megerősítette azt a gondolatot bennünk, hogy Rick és Michonne helyesen cselekednek. Végig izgalmas, feszült, drámai, tragikus volt és nagyon bánjuk, hogy most lett vége, mert megérdemelte volna a széria, hogy az előző epizódok is ilyen minőségben debütáljanak. 

Hirdetés


AMCAndrew LincolnDanai GuriraMichonneRajkai ZoltánRick GrimesSorozatok 2024Terry O'QuinnThe Walking DeadThe Walking Dead: The Ones Who Live

Képek forrása: AMC

Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás.