Star WarsMarvelVisszatekintőAlienTrónok harcaA Gyűrűk Ura

Hirdetés

Elindult a lejtmenet? - The Walking Dead: The Ones Who Live 4. rész

Érzelmek és könnyek, az akció és izgalom meg sehol...


babelzoltan Bábel Zoltán

2024. 03. 21. 00:00

Elindult a lejtmenet? - The Walking Dead: The Ones Who Live 4. rész
Megosztás

Hirdetés

Újabb hét, ami azt jelenti, hogy új résszel jelentkezik a The Walking Dead: The Ones Who Live című spinoff sorozat és immáron a negyedik epizód került bemutatásra az AMC csatornáján. A Rick Grimesra és Michonne-ra fókuszáló széria előző felvonása bátran nevezhető az eddig megjelentek közül a leggyengébbnek, viszont a negyedik sem fog kiemelkedni a sorozatból.

A CIKK TOVÁBBI RÉSZE SPOILEREKET TARTALMAZ!

Az epizód egyből a harmadik rész után vette fel a fonalat, ahol azt vehettük szemügyre, hogy Michonne megfogja férjét és kiugranak a CRM helikopterből. Ezt követően egy rendkívül modern állapotban lévő házban találják magukat és a játékidő nagyrésze ezen a helyszínen zajlik. Itt már egyből találkozunk egy negatívummal, mivel túl gyorsan és mondhatni "random" találják meg ezt a lakhelyet. Bővebben ki lehetett volna fejteni egy ilyen történést, hogy kiugranak a helikopterből, milyen sérüléseket szenvedtek el stb...

A negyedik felvonás egy rendkívül érzelmes, drámai és személyes kaland volt, hiszen az idő nagy részében ezeken volt a hangsúly a két főszereplő, Rick és Michonne között. Láthattunk egy könnyfakasztó visszaemlékezést Carllal kapcsolatban, és azt is megtudtuk, hogy Rick miért nem preferálja az Alexandriába való visszatérést. A sorozatnak pedig ez az egyik fő konfliktusa, amit végre mélyebben is megérthettünk. Rengeteg győzködés és érzelemdús párbeszédet követően Michonne-nak sikerült ráébresztenie férjét, hogy haza kell térniük és a fináléban útnak is indulnak.

És igazából ennyi történt, ami érdekfeszítőnek nevezhető. Újfent sok negatívummal van dolgunk, például, amikor az omladozó épület kellős közepén nemi vágyaiknak szeretnének eleget tenni. Ez egyébként több jelenetben is észrevehető, hogy nem bírnak magukkal karaktereink, amely rettentően karakteridegen. Továbbá Andrew Lincoln is elég gyérül teljesített, de akadtak olyan pillanatok is, ahol az ég világon semmit sem láttunk, mert olyan sötét volt a kép.

Hirdetés


AMCAndrew LincolnDanai GuriraMichonneRajkai ZoltánRick GrimesSorozatok 2024Terry O'QuinnThe Walking DeadThe Walking Dead: The Ones Who Live

Képek forrása: AMC

Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás.