Star WarsMarvelVisszatekintőThe AcolyteSárkányok háza

Szinkronnal érkezik a The Walking Dead: Daryl Dixon - The Book of Carol és a Tales of TWD is

Az amerikai premierrel egyidőben Magyarországon a Daryl Dixon – Book of Carol


cinemascreen CinemaScreen

2024. 06. 18. 16:30

Szinkronnal érkezik a The Walking Dead: Daryl Dixon - The Book of Carol és a Tales of TWD is
Megosztás

A Daryl Dixon első évadának tavaszi magyarországi premierjét követően a hazai rajongóknak nem kell sokat várniuk, hogy újra találkozhassanak kedvenc szereplőikkel. A Norman Reedus és Melissa McBride főszereplésével készülő The Walking Dead: Daryl Dixon - The Book of Carol az egyesült államok beli premierrel egyidőben , világpremierként Magyaroroszágon is látható lesz AMC-n. Emellett a Tales of the Walking Dead első évada is megérkezik a csatornára.

Az új évad ott folytatódik, ahol a The Walking Dead: Daryl Dixon abbamaradt: a rajongók által kedvelt karakterek, Daryl Dixon (Norman Reedus) és Carol Peletier (Melissa McBride) nyomában. Mindketten régi démonokkal néznek szembe, miközben Carol a barátja megtalálásáért, Daryl pedig a Franciaországban maradással kapcsolatos döntésével küzd, ami feszültséget okoz a Fészekben. Emellett Genet (Anne Charrier) mozgalma is lendületet vesz, ami a Pouvoir-t erőszakos ütközőpályára állítja a Remény Uniójával a Franciaország jövőjéért folytatott harcban.

AMC Networks / The Walking Dead: Daryl Dixon - The Book of Carol

A magyar rajongók az amerikai premierrel egyidőben, 2024. szeptember 30-án 03:00-kor eredeti nyelven, míg szeptember 30-án 22:00-kor magyar szinkronnal láthatják a hat epizódból álló második évad első részét az AMC-n.

❗️ Augusztusban szinkronosan érkezik a Tales of The Walking Dead spin-off is!

A Book of Carol azonban nem az egyetlen TWD spinoff, amely nyár végén érkezik el a magyar nézők otthonába, ugyanis augusztus 19-től a Tales of the Walking Dead részeit is követhetik a magyar nézők. A sorozat első évada hat különálló történetet mesél el a The Walking Dead-univerzumból új és korábbról már ismert karakterekkel.

- Az AMC Magyarország közleménye szerint.


Daryl DixonSorozatSpinoffTWDTales of The Walking DeadThe Book of CarolThe Walking DeadThe Walking Dead: Daryl Dixon - The Book of Carol

Képek forrása: AMC Magyarország / The Walking Dead: Daryl Dixon - The Book of Carol

Csatlakozz a csapatunkhoz, ha szereted a filmeket, sorozatokat, vagy videójátékokat, és tudsz róluk írni vagy videókat szerkeszteni!

Jelentkezés!