Star WarsMarvelVisszatekintőAlienTrónok harca

Hirdetés

A Stranger Things színészeit visszahívták dolgozni 10 perccel a sztrájk vége után, mondta David Harbour

A Stranger Things már erőteljesen készül az ötödik és egyben az utolsó évadának bemutatójára.


istvan István

2023. 11. 17. 00:00

A Stranger Things színészeit visszahívták dolgozni 10 perccel a sztrájk vége után, mondta David Harbour
Megosztás

Hirdetés

Amikor a nézők utoljára elhagyták Hawkins-t, a főhőseink éppen Vecna katasztrofális fenyegetésével nézhettek szembe, ami hatalmasat pusztított és elrabolta a lakosok lelkét. Azonban a SAG-AFTRA színészsztrájk miatt a végső évad forgatása nem kezdődhetett el időben. Szerencsére most, miután a sztrájk megoldódott és lezajlott, a szereplők ismét munkához láttak.

David Harbour, aki Eleven (Millie Bobby Brown) "nevelőapját" alakítja, nemrégiben beszélt a sorozatról egy interjúban. A FILMFARE megírta, hogy Harbour új hírt hozott a Stranger Things ötödik évadának forgatásáról, és arról, milyen gyorsan zajltt a produkció a sztrájk után.

„Szó szerint engem hívtak, azt hiszem, 10 perccel a SAG dolog után történt a Twitteren,” magyarázta Harbour.

Hozzátette, hogy egy asszisztens rendező hívta fel, hogy megerősítse jelenlétét Atlantában a forgatáshoz. Az színész örömmel fogadta és szívesen dolgozik újra a sztrájk után.

A Stranger Things ötödik évada ott folytatódik, ahol a negyedik évad abbamaradt, a fiatal főhőseink még mindig Vecna ellen küzdenek, és azon dolgoznak, hogy Max-et (Sadie Sink) kihozzák "kómájából". A végső évadtól azt várják, hogy folytatja a sorozat hagyományát, növekvően sötét történetekkel.

Maya Hawke (aki Robin Buckley-t alakítja) elmondta gondolatait: „Nos, ez az utolsó évad, szóval valószínűleg emberek fognak meghalni. Szeretnék meghalni és hősi pillanatomat megélni. Szeretnék tiszteletteljes módon meghalni, ahogy azt minden színész szeretné.”

A Stranger Things 5. évadának pontos megjelenési dátumáról egyenlőre nincs információ.

Hirdetés


David HarbourInterjúMaya HawkeSadie SinkStranger ThingsStranger Things 5. évad

Képek forrása: Netflix

Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás.