Star WarsMarvelVisszatekintőAlienTrónok harca

Hirdetés

Nyakunkon a The Walking Dead: Daryl Dixon sorozat

Norman Reedus újra felölti Daryl Dixon szerepét a The Walking Dead Univerzum legújabb spinoff sorozatában, a The Walking Dead: Daryl Dixon-ban.


istvan István

2023. 08. 29. 00:00

Nyakunkon a The Walking Dead: Daryl Dixon sorozat
Megosztás

Hirdetés

Ez a sorozat drasztikus változást jelenthet majd a The Walking Dead Univerzumában, főleg Daryltől a nem megszokott módon tér vissza a franchise, ugyanis kiszakadunk az eddig megszokott erdőkből. A sorozat premierje Szeptermber 10-én lesz, most pedig összeszedtünk pár fontos tudnivalót.

Az AMC 2023. szeptember 10-én, vasárnap 21:00-kor amerikai idő szerint hivatalosan is bemutatja a Daryl Dixon sorozatot. Az AMC+ heti rendszerességgel, három nappal korábban fogja közzétenni streamingen. 

Az első évad összesen 6 epizódot fog tartalmazni és az AMC az idai San Diego-i Comic Conon bejelentette hogy érkezni fog a sorozat 2. évada is. Az első részből 10 perc már kikerült az internetre, ezt az AMC+-on lehet megtekinteni. A Franicországban játszódó és forgatott sorozat egészen más tájakon játszódik, mint az anyasorozat.

A The Walking Dead: Daryl Dixon szereposztásáról

Darylt ismét Norman Reedus fogja alakítani majd, aki úgy tűnik, az egyetlen ismerős arc lesz a sorozatban akit a rajongók ebben az évadban látni fognak. Melissa McBride fog majd csatlakozni hozzá a második évadban Carol karakterét alakítva, aminek már bizonyos jeleneteit le is forgatták.

Clémence Poésy – Isabella
Adam Nagaitis – Quinn
Anne Charrier – Genet
Eriq Ebanouey – Fallou
Laïka Blanc-Francard – Sylvie
Louis Puech Scigliuzzi – Laurent
Anne Charrier – Genet
Romain Levi – Codron
Elias Hauter – Philippe
Avant Stangel – Radio Operator
Paloma aka Hugo Bardin – Coco
Gilbert Glenn Brown – Jones
Paul Deby – nincs adat
Faustine Surmont – nincs adat
Scott Higgins – Walker
O’Brien Alex – Walker
Kim Higelin – Lou
Milo Maze – Herisson
Ethann Isidore – nincs adat

A The Walking Dead: Daryl Dixon hivatalos szinopszisa az AMC-től:

Daryl (Reedus) Franciaországban mosódik partra, és próbálja összerakni, hogyan és miért került oda. A sorozat végigköveti az útját a megtört, de ellenálló Franciaországban, miközben reméli, hogy hazatalál. Útja során azonban az útközben kialakuló kapcsolatok megnehezítik a tervét.

Ahogy újabb promóvideók és karakterfilmek jelentek meg a sorozathoz, a rajongók megtudták, hogy Daryl találkozni fog egy csoporttal, a Remény Uniójával (The Union of Hope), egy jól felfegyverzett apácákból álló szektával, akik azt hiszik, hogy ő egy Istentől küldött hírnök. Egy fiatal fiút kell majd kísérnie, aki szerintük arra hivatott, hogy az emberiség újjászületését vezesse. Útközben sok barátságos arccal találkozik, és találkozik a The Cause-zal ("az ügy") is, akik holtan akarják őt látni.

Daryl találkozik majd különböző variáns járkálókkal is, a Burnerekkel (égők, vagy lángolók), amelyek a sorozat izgalmait tovább fokozzák.
Ezek a kóborlók érintéssel komoly égési sérülést tudnak okozni.

Ha érdekel a sorozat, ne hagyd ki szeptember 10-én.

Hirdetés


Daryl DixonSorozatSpinoffTWDThe Walking DeadThe Walking Dead: Daryl Dixon

Képek forrása: AMC / The Walking Dead

Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás.