Star WarsMarvelVisszatekintőAlienTrónok harca

Hirdetés

Most már hivatalosan is készül a Star Wars Jedi: Survivor folytatása

A Cal Kestist megformáló színész, Cameron Monaghan megerősítette, hogy a Respawn Entertainment már ügyködik a Star Wars Jedi: Survivor folytatásán


dsnrbrt Dósa Norbert

2023. 09. 25. 00:00

Most már hivatalosan is készül a Star Wars Jedi: Survivor folytatása
Megosztás

Hirdetés

A Cal Kestis a hangjául és képmásául szolgáló Monaghan az Ocala Comic Con 2023 egyik panelbeszélgetésén a Star Wars Jedi-sorozat harmadik részéről nyilatkozott. 

"Dolgozunk a harmadik [Star Wars Jedi játékon], tudjátok, éppen most kezdtünk el ügyködni rajta. Ez egy nagy vállalkozás, és eddig [tárgya volt] néhány beszélgetésnek és majd a hosszú tanácskozások után remélhetőleg képesek leszünk belevágni és ismét valami igazán klasszat csinálni nektek, srácok.”

A Star Wars Jedi: Survivor folytatásának híre már júliusban kiszivárgott, amikor a rajongók észrevették a Respawn több álláshirdetését, amely művészek és írók számára hirdetett üres állásokat a fejlesztőcsapatban. A Senior FX Artist pozícióra kiírt álláshirdetésben az is szerepelt, hogy előnyt képez az Unreal Engine 5-ben való jártasság, ami arra utalhat, hogy a pletykált folytatás az Epic Games videojáték-motorjának legújabb verziójára épül majd.

Azért mégiscsak keserű a szájíz: A Star Wars Jedi igazgatója közben otthagyta a Respawn Entertainmentet

Bár a rajongók örülhetnek a folytatásnak, de egyelőre még mindig kérdéses, hogy ki fogja vezetni a harmadik Star Wars Jedi cím gyártását, mivel Stig Asmussen - aki mindkét Star Wars Jedi játék, tehát a Fallen Order és a Surviror fejlesztését is irányította - bejelentette, hogy elválnak útjai a Respawn Entertainmenttel. Asmussen hirtelen távozása sokak számára sokkoló hatással lehet, hiszen a rendező korábban azt nyilatkozta, hogy a Star Wars Jedi-sorozatot trilógiaként képzelte el.

“Mindig is trilógiaként akartam elmesélni ezt a történetet. Hogyan tudjuk Cal-t és a legénységet az első játéktól eltérő helyekre terelni? Elég jó elképzelésük volt arról, hogy milyen időszakban játszódjon a Survivor, mekkora legyen a tét, milyen legyen a játék hangvétele, mivel kell Calnak szembeszállnia és hogyan fog a legénység beleszólni ebbe. És vannak ötleteink, hogy mit tehetnénk ezen túl is.”

A Star Wars Jedi: Survivor PlayStation 5-ön, Xbox Series X|S-n és PC-n is elérhető, a PlayStation 4 és Xbox One portja pedig valamikor a jövőben várható. Cameron interjúja alább tekinthető meg:

Hirdetés


Cameron MonaghanStar WarsStar Wars Jedi: Survivor Respawn Entertainment

Képek forrása: Respawn Entertainment

Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás.