Star WarsMarvelVisszatekintőAlienTrónok harca

Hirdetés

Minden érkező Trónok harca spinoff

Nem fognak unatkozni a Trónok harca rajongók


babelzoltan Bábel Zoltán

2024. 09. 07. 12:26

Minden érkező Trónok harca spinoff
Megosztás

Hirdetés

Ugyan a Trónok harca 2019-ben véget ért, viszont bőven van még mit felfedezni Westerosban, főleg úgy, hogy az HBO több spinoffot is gyárt a franchise-hoz. Eme gazdag és részletes világ feltárása a képernyőn egy pazar döntés, legyen szó élőszereplős vagy animációs formátumról. De vajon milyen tartalmak érkeznek? A cikkben összegyűjtöttük nektek az összes érkező Trónok harca spinoffot!

SÁRKÁNYOK HÁZA 3. ÉVAD

A Sárkányok háza volt az első spinoff a franchise-ban, amely egyben tökéletes választás is volt arra, hogy George R. R. Martin univerzumában egy olyan történetet meséljenek el, ami nagyban hasonlít az anyasorozathoz, de emellett újat is tud mutatni. Az első évad sikere után Emmy-díjra jelölték és második szezon hamar zöld utat kapott. Az újabb évad viszont eléggé felemásra sikeredett, hiszen folyton ígérgették azt a bizonyos konfliktust. Na, de majd a harmadik évadban biztosan elérkezik, mivel ezt is bejelentették, illetve azt is a tudtunkra adták, hogy a negyedik évaddal véget fog érni a széria.

A HÉT KIRÁLYSÁG LOVAGJA

Egy másik már megerősített Trónok harca spinoff, amely szintén élőszereplős formában kerül 2025-ben a Max képernyőire, nem más, mint A Hét Királyság lovagja. Ez a történet Dunkra és Eggre fog fókuszálni, és körülbelül 90 évvel a fő sorozat előtt játszódik majd. A Hét Királyság lovagjáról egyelőre annyit tudunk, hogy sokkal könnyedebb és kevésbé lesz epikusabb, mint a Trónok harca, illetve a két főszerepet Peter Claffey és Dexter Sol Ansell kapták. Egyébként egy rövidke, pontosabban 7 másodperces jelenetsort már láthattunk a sorozatból.

ARANYBIRODALOM

Az Aranybirodalom névre keresztelt sorozat már 2021 óta fejlesztés alatt áll és animált formában kerül majd a képernyőkre. Az Aranybirodalom egyébként Essos távol-keleti részén található és nagyon kevés forrásanyag van a birtokunkban a birodalomról. A széria egy olyan társadalmat mutat be, amit még egyszer sem láthattunk a franchise-ban.

TENGERI KÍGYÓ

Az Aranybirodalom mellett van még egy fejlesztés alatt álló animációs sorozat, méghozzá egy Tengeri Kígyó spinoff. A széria középpontjában Corlys Velaryon áll és az ő utazásait kívánná bemutatni a sorozat. Corlys Nagyúr sokkal messzebb elmert hajózni az óceánon, mint mások, sőt az előbb említett Yi Ti társadalmat is meglátogatta.

10.000 HAJÓ

A franchise-ban még jobban vissza szeretnének menni a múltban, hiszen fejlesztés alatt áll Nymeria hercegnő sorozata, amely körülbelül 1000 évvel a Trónok harca előtt játszódik. Nymeria egy harcos hercegnő volt és ő volt az, aki 10.000 hajónak adott parancsot, hogy hajózzanak el Essosból.

AEGON, A HÓDÍTÓ

Aegon, a hódító minden bizonnyal egy olyan szereplője a Trónok harca világának, aki megérdemelne egy saját projektet. A hírek szerint tervben is van egy róla szóló film vagy sorozat - ezt pontosan még nem tudni, de egy mozis alkotás talán jobban működhetne ebben az esetben. Hódító Aegon volt az, aki Valyria felől érkezett és sárkányháton hódította meg Westerost.

Hirdetés


10.000 hajóA Hét Királyság lovagjaAranybirodalomFantasyFilmekHBOHódító AegonMaxSorozatokSárkányok házaSárkányok háza 3. évadTengeri KígyóTrónok harca

Képek forrása: Max

Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás.