Star WarsMarvelVisszatekintőAlienTrónok harca

Hirdetés

Melissa McBride visszatér a The Walking Dead: Daryl Dixon 2. évadában

Az AMC Networks megerősítette McBride visszatérését a New York-i Comic Conon.


istvan István

2023. 11. 01. 00:00

Melissa McBride visszatér a The Walking Dead: Daryl Dixon 2. évadában
Megosztás

Hirdetés

The Walking Dead: Daryl Dixon - "Carol könyve" 2024-ben debütál.

Melissa McBride visszatér a rajongók által kedvelt "Carol Peletier" szerepébe a The Walking Dead: Daryl Dixon második évadában, amit a New York Comic Conon jelentettek be október 12-én. McBride először tizenegy évadon keresztül játszotta "Carolt" a The Walking Dead Univerzum anyasorozatában. A The Walking Dead: Daryl Dixon az AMC+-on és az AMC-n is nézettségi sikert aratott, és az AMC+ történetének legnézettebb premierje lett, és már nem sok kell, hogy a platformon valaha volt legnézettebb sorozata legyen. 

"Tudtam, hogy sokkal többet kell még mesélni Carol történetéből, mivel annyira nyugtalannak éreztem, amikor utoljára láttuk, ahogy végignézte, ahogy a legjobb barátja, Daryl elutazik. Külön, vagy (remélhetőleg!) együtt, a történeteik mélyek, és nagyon izgatott vagyok, hogy Carol utazását itt folytathatjuk. Az írók elképesztő munkát végeztek, hogy ezt a két jól ismert karaktert egy számukra teljesen új világba helyezze, és én imádom a kalandokat!" - mesélte Melissa McBride

A jelenleg Franciaországban készülő, 2024-ben bemutatásra kerülő The Walking Dead: Daryl Dixon- The Book of Carol (Carol könyve) 2. évadának főszereplői Reedus, McBride, Clémence Poésy, Louis Puech Scigliuzzi, Laika Blanc Francard, Anne Charrier, Romain Levi és Eriq Ebouaney, a showrunner David Zabel, Scott M. Scott M. Gimple, Reedus, McBride, Greg Nicotero, Angela Kang, Brian Bockrath, Daniel Percival, Jason Richman és Steve Squillante.

Szintén a Walking Dead-univerzumban a Fear the Walking Dead nyolcadik és egyben utolsó évadának második fele október 23-án, hétfőn 22:00 órakor tér vissza a magyar AMC-n , a The Walking Dead: The Ones Who Live (The Walking Dead: Azok akik élnek) pedig Andrew Lincoln és Danai Gurira főszereplésével 2024 februárjában kerül bemutatásra.

Csatlakozz a The Walking Dead magyar rajongói csoportunkba, hogy ne maradj le a friss hírekről.

Hirdetés


CarolDaryl DixonDaryl DixonThe Walking Dead: Daryl DixonThe Walking Dead: Daryl Dixon 1. évadThe Walking Dead: Daryl Dixon 2. évad

Képek forrása: AMC Networks / The Walking Dead Universe

Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás.