Star WarsMarvelVisszatekintőAlienTrónok harca

Hirdetés

Megérkezett a hivatalos előzetes az Avatár: Az utolsó léghajlító c. sorozathoz

Az igen népszerű animációs sorozat, az Avatár élőszereplős verziója 2024-ben debütál a Netflix kínálatában


dsnrbrt Dósa Norbert

2023. 11. 10. 00:00

Megérkezett a hivatalos előzetes az Avatár: Az utolsó léghajlító c. sorozathoz
Megosztás

Hirdetés

Jövőre érkezik az Avatar: Az utolsó léghajlító Netflixes feldolgozása, mely kitűnő grafikát, jól koreografált harcjeleneteket, autentikus castingot ígér. A sorozat szinopszisa a következő:

"Víz. Föld. Tűz. Levegő. A négy nép egykor harmóniában élt, és az Avatár, a négy elem ura felelt a köztük lévő békéért. De minden megváltozott, amikor a Tűz Népe megtámadta és kiirtotta a Levegő Nomádjait, ami a tűzhajlítók első lépése volt a teljes világuralom felé. A világ teljesen reményvesztett, ugyanis az Avatár jelenlegi inkarnációja még nem jelent meg.

De mint fény a sötétségben, úgy csillan fel a remény, amikor Aang (Gordon Cormier), egy fiatal légidomár- fajtájának utolsó tagja - újra felébred, hogy elfoglalja az őt megillető helyet, mint a következő Avatár. Újdonsült barátaival, Sokkával (Ian Ousley) és Katarával (Kiawentiio), testvéreivel és a Déli Víz Törzs tagjaival együtt Aang egy fantasztikus, akciódús küldetésre indul, hogy megmentse a világot és visszavágjon a Tűz Ura, Ozai (Daniel Dae Kim) félelmetes támadásának. Azonban nem lesz könnyű feladatuk, ugyanis az elszánt koronaherceg, Zuko (Dallas Liu) megszállottan vadászik rájuk. Útjuk során szükségük lesz rengeteg szövetséges és egy egész sor színes karakter segítségére. 

Az Avatár: Az utolsó léghajlító 2022. február 22-én debütál a Netflix kínálatában, az előzetes pedig alább tekinthető meg:

 

Hirdetés


AnimációAvatarAvatár: Az utolsó léghajlítóDaniel Dae KimGordon CormierIan OusleyKiawentiioNetflix

Képek forrása: Netflix

Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás.