Star WarsMarvelVisszatekintőAlienTrónok harcaA Gyűrűk Ura

Hirdetés

Master Chief beköszönt a Halo 2. évadának betekintőjében

Folytatódik a megosztó, de népszerű Halo-sorozat a Paramount+-on.


babelzoltan Bábel Zoltán

2023. 12. 04. 00:00

Master Chief beköszönt a Halo 2. évadának betekintőjében
Megosztás

Hirdetés

Amikor a Paramount ingyenesen feltette YouTube-ra a teljes Halo első szezonját, nyilvánvaló volt, hogy a második évad trailere hamarosan megjelenik. És itt is van, a megjelenési dátummal együtt: a Halo második évada 2024. február 8-án érkezik a Paramount Plusra.

Ahogy az alábbi trailerből is látni lehet, izgalmas anyagról van szó, és úgy tűnik, a hangsúly nagyon is a harcra helyeződik, ami egyes rajongók szerint eléggé hiányzott az első évadból. A múlt heti CCXP fesztiválon David Wiener showrunner elmondta, hogy több spártai akciójelenet lesz, mint az első évadban, és ez a hír örömmel töltötte el a rajongókat.

Míg a Paramount egyelőre titokban tartja a részleteket, addig a Master Chief esetében ez nem így van. A karakter a játékokban híresen hallgatag lehet, de az őt a képernyőn alakító színész kicsit beszédesebb. Pablo Schreiber a Collidernek nyilatkozva az év elején adott néhány tippet arról, hogy merre tart majd a második évad.

AZ ELŐZETEST ITT TUDJÁTOK MEGTEKINTENI:

MI VÁR RÁNK A MÁSODIK ÉVADBAN?

Schreiber szerint: "Egy olyan karakterrel találkozunk, akit elvágtak az emberségétől, aki nem fér hozzá az érzelmeihez, akinek még a gyerekkorából sincsenek emlékei. Ott kezdődik, hogy interakcióba kerül egy ereklyével, ami visszahoz néhány emléket a gyerekkorából". Ez olyan találgatásokhoz vezetett, hogy a történet visszapillantást enged majd arra, hogyan lett egy normális emberből a félig ember, félig tank Master Chief, amely valóban egy nagyon sötét cselekményszál lehet.

Mindenesetre úgy tűnik, hogy az új évad meglehetősen hű marad a videojátékokhoz. Ahogy a Giant Freakin Robot rámutat, a trailerben látható többi katona úgy néz ki, mint a Halo 3: ODST játék Orbital Drop Shock Troopers katonái, és valószínűnek tűnik, hogy ezúttal is többet fogunk látni a Floodból, bár remélhetőleg nem egészen olyan számban és nem olyan hosszú ideig, mint a Halo: Combat Evolved hírhedt könyvtári szintjén. 

Egyértelmű, hogy a második évad a sorozat számára a döntő évad lesz. Az első évadnak, amelyet a Paramount Plus egyik legjobb sorozata, elkerülhetetlenül szüneteltetnie kellett egy kicsit az akciót, hogy bemutassa a karaktereket és megszerettesse velünk őket - ez sokak számára csalódás volt, akik egy olyan magas oktánszámú akciósorozatot reméltek, amely a játékok izgalmait és gyilkosságait reprodukálja. 

Hirdetés


HaloHalo: Combat EvolvedHalo 2. évadHalo 3: ODSTMaster ChiefPablo SchreiberParamount PlusSorozatok 2024

Képek forrása: Paramount+

Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás.