Star WarsMarvelVisszatekintőAlienTrónok harcaA Gyűrűk Ura

Hirdetés

Mark Wahlberg a visszavonulását fontolgatja

Úgy tűnik, hogy Mark Wahlberg a visszavonulását fontolgatja. A hollywoodi sztár a ’90-es években debütált, Marky Mark and the Funky Bunch hip-hop együttes tagjaként és azóta is iparág szerves részét képezi.


dsnrbrt Dósa Norbert

2023. 09. 21. 00:00

Mark Wahlberg a visszavonulását fontolgatja
Megosztás

Hirdetés

A Cigar Aficionodóval folytatott beszélgetésében Wahlberg kitért a visszavonulására. Utalt rá, hogy a karrierje lassan a végéhez ér, ugyanis határozatlan ideig szünetet szeretne tartani. Azt mondta: "Jelenleg keményebben dolgozom, mint eddig bármikor". Amikor a jövőjéről beszélt, Walhberg kifejtette: "Bizonyos vállalkozásokat az ember felépít, utána pedig továbbadja vagy kiszáll belőlük. Remélhetőleg a gyerekeim viszik majd tovább, majd meglátjuk, miket fontolgatnak, de nem hiszem, hogy az eddigi tempót fogom diktálni. Mert ez a legnehezebb dolog."

Wahlberg tavaly a Washington Street Journalnak beszélt és megosztotta új napi egészségügyi rendszerét. Hírhedt arról, hogy az éjszaka közepén ébred fel, ezúttal azonban azt is megjegyezte, hogy "visszavett" a napirendjéből és csak hajnali fél négykor kel fel és fog neki a teendőinek. Míg az emberek többségének ez egy túl korai időpont, Wahlberg számára ez a legmegfelelőbb a napi rutinok elvégzéséhez. Elmagyarázta, hogy a hajnali fél négy és négy óra közötti ébredés lehetővé teszi számára, hogy "átnézzem az összes e-mailemet, azoktól az emberektől, akikkel éppen együtt dolgozom".

A legjelentősebb, hogy Wahlberg aktív befektetője a családja által alapított Wahlburgers burgerláncnak és az F45 Training nevű fitneszcégnek. Emellett befektetője a Flecha Azul nevű tequilavállalatnak, társtulajdonosa az ohiói Chevrolet, Buick, GMC és lakóautó-kereskedéseknek, valamint saját Municipal Apparel és Unrealistic Ideas LLC vállalkozásának. Úgy tűnik, hogy Wahlbergnek a színészkedés nélkül is sok dolga akad, bőven van mi lekösse a figyelmét. 

Hirdetés


Mark WahlbergWashington Street Journal

Képek forrása: HBO

Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás.