Star WarsMarvelVisszatekintőAlienTrónok harca

Hirdetés

Már idén elkezdődik The Mandalorian & Grogu című film forgatása

Bár pontos dátumot egyelőre még nem tudunk, de az már biztos, hogy 2024 végén kezdődik el az egyelőre The Mandalorian & Grogu címre hallgató film forgatása


dsnrbrt Dósa Norbert

2024. 01. 09. 00:00

Már idén elkezdődik The Mandalorian & Grogu című film forgatása
Megosztás

Hirdetés

A Lucasfilm a starwars.com-on és egyéb médiafelületeken osztotta meg a hírt. Most már biztos, hogy Din Djarin és Grogu berepülnek a mozitermekbe is!  

"Imádok történeteket mesélni a George Lucas által teremtett gazdag világban - nyilatkozta Favreau. - Nagyon felcsigáz a gondolat, hogy Mandót és Grogut ezúttal a nagyvászonra is elhozzuk. 

"Jon Favreau és Dave Filoni két új és szeretett karaktert kreált a Star Wars berkein belül, akik tökéletesen passzolnak a mozik vásznaira - tette hozzá Kathleen Kennedy, a Lucasfilm igazgatója.

A nyilatkozat alapján leszűrhetjük továbbá azt is, hogy a The Mandalorian & Grogu egy teljesen új produkció lesz, nem azonos a korábban beharangozott Dave Filoni filmmel. A Lázadók, az Ahsoka és A klónok háborúja készítőjén kívül Sharmeen Obaid-Chinoy és James Mangold is önálló filmeken tevékenykedik és jelenleg is nagy erőkkel folyik az Ahsoka 2. évadának fejlesztése.

 

Hirdetés


Dave FiloniDin DjarinKathleen KennedyLucasfilmStar WarsThe Mandalorian & Grogu

Képek forrása: Lucasfilm

Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás.