Star WarsMarvelVisszatekintőAlienTrónok harca

Hirdetés

Új, magyar feliratos teaser érkezett a Fear the Walking Dead befejező részeihez

A Fear the Walking Dead hátramaradt 6 epizódjában Madison és [SPOILER] csapata fog megküzdeni egymással.


istvan István

2023. 09. 09. 00:00

Új, magyar feliratos teaser érkezett a Fear the Walking Dead befejező részeihez
Megosztás

Hirdetés

A The Walking Dead Univerzum 2015-ben indított első - az anyasorozat mellett aktívan futó - spin-off sorozata, a Fear the Walking Dead eddig 113 epizódot élt meg, és ehhez társulni fog még az október 22. dátummal elinduló 8. évad második fele is, összesen 6 résszel.

A 8. évad első felét ott hagytuk abba, hogy Morgan Jones (Lennie James) Rick Grimes keresésére indul. A színész egyébként ezzel ki is lépett a sorozatból és korábban úgy fogalmazott, elérte Morgan (karaktere) kiteljesedését, és később csak úgy tudná viszontlátni a TWDU-ban, ha valami nagyon extra dolog történne a történetben, amivel esetleg értelmet nyerhet a visszatérése.

Ezenfelül Madison (Kim Dickens) hosszú idő után visszatért az élők sorába és újra főszereplővé vált, igaz az idő őt is megviselte, az utolsó részekben a történet zárása vele és [SPOILER] ellenségével fog megtörténni, aki szintén egy visszatérő szereplő.

Mint az köztudott, egy központi FearTWD karakter is visszatér még a 8. évad második felében, amit a félévadzáró utolsó jelenetében be is harangoztak. Nem nehéz kitalálni, hogy ki is lehet ez a titkozatos karakter, aki viszont esetleg kerülné a spoilereket, ne olvassa tovább ezt a cikket. A Fear the Walking Dead 8. évad 7. része október 23-án este 22:00-kor érkezik a magyar AMC tévécsatornára.

Itt is lenne az alábbi magyar feliratos teaser videó a befejező részekhez:

Az új előzetesben láthattuk Troy Otto (Daniel Sharman) karakterét, akit legutóbb a sorozat Gát felrobbantásának jeleneténél láthattunk, ahogy Madison jóformán megöli őt egy kalapáccsal. Ahogy az utolsó rész végén láthattuk, a kalapcsáot mai napig hordozza Troy. Úgy néz ki az utolsó részekben Troy bosszút fog álni Madisonon, mivel Madison mindenét elvette és megkeserítette az életét, a felvételen az is látszik, hogy megvakult az egyik szemére és még biztos több dolog is ki fog derülni, hogy mi történt vele a hosszú idő alatt míg nem láthattuk a karakterét. 

Egyelőre jónak ígérkezik, viszont hagy némi kivetnivalót Troy visszatérése. Vajon ezzel elrontják majd a karakterét, vagy így az utolsó 6 részben már nincs mit elrontani? Na majd meglátjuk. Neked mi a véleményed a teaser kapcsán?

Hirdetés


FearTWDFear the Walking DeadFear the Walking Dead 8. évadMadisonMorganRick

Képek forrása: AMC Networks / Fear the Walking Dead / The Walking Dead Universe

Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás.