Star WarsMarvelVisszatekintőAlienTrónok harca

Hirdetés

Magyar szinkronnal érkezik a The Walking Dead: The Ones Who Live

Februárban a magyar AMC műsorára tűzi a legújabb The Walking Dead spin-off sorozatot, és itt még nincs vége a listának.


istvan István

2024. 01. 30. 00:00

Magyar szinkronnal érkezik a The Walking Dead: The Ones Who Live
Megosztás

Hirdetés

A The Walking Dead univerzum rajongói hosszú kihagyás után újra Rick Grimes szerepében láthatják Andrew Lincolnt a The Walking Dead: The Ones Who Live sorozatban.

Andrew Lincoln és Danai Gurira visszatérnek a szeretett karakterek, „Rick Grimes” és „Michonne” szerepébe a Walking Dead univerzum várva várt következő sorozatában. A The Walking Dead: The Ones Who Live két olyan karakter nagyívű szerelmi története, akiket átformált a körülöttük megváltozott világ. Akiket szétválasztott a távolság és egy megállíthatatlan erő. Az egykori énjeik szellemei. Rick és Michonne egy másik világba kerül, ami a halottak elleni háborúra épült... és ami végül az élők elleni háborúba torkollik. Rá tudnak találni egymásra, és arra, akik voltak egy olyan helyen és helyzetben, amilyenben még nem volt részük? Vajon ellenségek ők? Szeretők? Áldozatok? Győztesek? Egymás nélkül vajon élőnek számítanak-e - vagy rá fognak döbbenni, hogy ők is csupán kóborlók.

A The Walking Dead: The Ones Who Live első részét az amerikai premierrel egyidőben, eredeti nyelven felirattal láthatják a nézők,
magyar idő szerint február 26-án 03:00-kor, míg magyar szinkronnal február 26-án 22:00-kor kerül műsorra az AMC-n.

A sorozatban Andrew Lincoln és Danai Gurira mellett többek között látható lesz még Pollyanna McIntosh, Lesley-Ann Brandt, Terry O’Quinn, Matthew August Jeffers, Craig Tate és Andrew Bachelor.

A The Walking Dead: The Ones Who Live executive producere a showrunner Scott M. Gimple, Lincoln, Gurira, Denise Huth, Brian Bockrath és Greg Nicotero.

A The Walking Dead: The Ones Who Live azonban nem az egyetlen új saját gyártású tagja az univerzumnak. A sorozatok indulásáról a jövőben ad bővebb információt az AMC:
The Walking Dead: Daryl Dixon
The Walking Dead: Dead City
The Walking Dead: Tales of the Walking Dead

Hirdetés


Daryl DixonFear the Walking DeadMichonneRickRick GrimesTWDTales of the Walking DeadThe Walking DeadThe Walking Dead: Daryl DixonThe Walking Dead: Dead City More Tales of the Walking Dead Universe

Képek forrása: AMC / The Walking Dead

Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás.