Star WarsMarvelVisszatekintőAlienTrónok harca

Hirdetés

Kísértés az erdő mélyén: új magyar horror érkezik a VOD kínálatába

Berki Patrik első rendezése, a Kísértés az erdő mélyén várhatóan ősszel kerül bemutatásra.


istvan István

2023. 09. 23. 00:00

Kísértés az erdő mélyén: új magyar horror érkezik a VOD kínálatába
Megosztás

Hirdetés

A mindössze 18 éves rendező gyerekkora óta nagy horrorrajongó, így az ő filmjéből sem hiányozhat az ördögűzés, a megszállás, a rettegés és a félelem. A produkcióban Patrik a rendezésen és a forgatókönyvíráson kívül szerepet is vállalt és mellette olyan színészek tűnnek fel mint Caroline Boulton, Balázs Andrea, Sebestyén Kátja, Békefi Viktória, Nagyidai Gergő, Kosik Anita, Munkácsi Anita, Kádár Virág, Botos Vivien, Tripon Diána, Bereczki Bence, Dénes Christián és Szabó Kevin.

A történet a főiskolás hallgató Olivia és barátairól szól. Olivia, Bryan, Lora, Kevin, Jack pihenésre vágynak. Ezért mi sem lenne jobb egy váratlan nyaralásnál, egy legendás helyen, hogy a tanév fáradalmait főként aktív időtöltéssel, és élményszerzéssel pihenjék ki. Kora reggel elindulnak a kívánt helyre. Az első nap remekül indul. Miss Hills háztulajdonos köszönti őket, majd átadja a bérelt ház kulcsait (nem lép be), ezután hazautazik a legközelebbi faluba. Kezdődhet a fantasztikus vakációzás nem...?!

Ezután azonban különös események veszik kezdetüket a házban ahol megszállnak. Később kiderül egy legenda mely, egy fiatal lányról szól kit édesapja rendszeresen becstelen módon megerőszakolt, majd hidegvérrel meggyilkolta, lemészárolta családját. A férfit megszállta egy gonosz entitás, majd irányította őt.

Louisa a szentségtelen, aki az elveszett boldogságát keresi a házban, aki a mérhetetlen fájdalom után, amit átélt még lelke halála után sem nyugodhat békében. Médiumhoz fordulnak, akkor látják, hogy milyen borzalmas lénnyel van dolguk. Azonnal kezdetét veszi az ördögűző szertartás, mely sikertelenül végződik...

- A film várhatóan ősszel kerül bemutatásra a scream.hu VOD felületén.

Hirdetés


Kísértés az erdő mélyén

Képek forrása: Kísértés az erdő mélyén, Temptation in the depths of the forest

Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás.