Star WarsMarvelVisszatekintőAlienTrónok harca

Hirdetés

Kiderült, hogy minek a következtében hunyt el Angus Cloud

Kiderült, hogy túladagolás következtében hunyt el az Euphoria sztárja, Angus Cloud


dsnrbrt Dósa Norbert

2023. 09. 23. 00:00

Kiderült, hogy minek a következtében hunyt el Angus Cloud
Megosztás

Hirdetés

Az Alameda megyei halottkém megerősítette, hogy a szeretett színész "akut mérgezésben" halt meg, amely "metamfetamin, kokain, fentanil és benzodiazepinek együttes hatására" következett be, de kiemelte azt, hogy a túladagolás merő véletlen volt. A halottkém jelentése alátámasztja Cloud édesanyjának korábbi kijelentéseit, aki a közösségi médiában tisztázta, hogy fia "nem akart véget vetni az életének", mivel korai halála előtt megbeszélték jövőbeli terveiket.

Angus Cloud színész 25 éves korában hunyt el a családja otthonában, a kaliforniai Oaklandben. Cloud, akit leginkább az Euphoria című sorozatban Fezco "Fez" O'Neill szerepében láthattunk és akinek semmilyen korábbi színészi tapasztalata nem volt, mielőtt csatlakozott az Euphoria szereplőgárdájához, fénysebeséggel vált híres sztárrá, köszönhetően a kiváló színészi játékának. Az Euphoria sztárszerepe mellett Cloud olyan filmekben is szerepet kapott, mint a North Hollywood és a The Line, valamint részt vett a Juice WRLD, Becky G és Karol klipjeiben is. Oaklandben született és nőtt fel, és az Oakland School for the Arts School of Production Design iskolájába járt az Euphoria társszereplőjével, Zendayaval egyetemben.

Cloud nem sokkal édesapja után távozott az élők sorából- ez a pillanat a családja szerint "hatalmas küzdelmet" jelentett a színész számára a TMZ-nek adott korábbi interjújában. Halálának okát sokáig nem hozták nyilvánosságra, de a családja megerősítette a hírt és megosztott egy nyilatkozatot.


"A múlt héten eltemette az édesapját, és intenzíven küzdött ezzel a veszteséggel. Az egyetlen vigaszunk az, hogy Angus most újra együtt van az édesapjával, aki egyben a legjobb barátja is volt. Angus nyíltan beszélt a mentális egészségéért folytatott küzdelméről, és reméljük, hogy halála emlékeztető lehet mások számára, hogy nincsenek egyedül, és nem kell egyedül, csendben küzdeniük ezzel a problémával."

Hirdetés


Angus CloudEuphoriaZendaya

Képek forrása: HBO

Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás.