Star WarsMarvelVisszatekintőAlienTrónok harca

Hirdetés

Készülhet a Dead Island 3?

Közel 10 év telt el a Dead Island 2 bejelentése és a megjelenése között és mindenki abban bízik, hogy a törtélem nem ismétli meg önmagát.


istvan István

2023. 08. 28. 00:00

Készülhet a Dead Island 3?
Megosztás

Hirdetés

A Dead Island 2 zárójeleneteiben olyan kijelentések hangzottak el, amelyek arra utalnak, hogy érkezik egy folytatásos cím, de bele kell ásnunk magunkat a gondolatba ahhoz hogy lássuk, mi lehet az igazság. Szóval, érkezni fog a Dead Island 3?

Mennyi idő múlva jelenhet meg a Dead Island 3?

A Dambuster Studios a Dead Island 2-t fejlesztőbrigádja állítólag "felkészült a Dead Island 3-ra". A Game Rantnak adott interjúban a stúdió egyik fejlesztője elárulta, hogy a csapat "előkészítette" a Dead Island 3 esetleges megjelenését, tekintve, hogy a második játék hogyan zárul.

Ez nagyon nyitott - de ne aggódjatok, nem fogjuk itt elspoilerezni.

Kétségtelen, hogy a befejezés - és annak módja - megkönnyítené egy következő rész elkészítését, de vajon a Dambuster Studios valóban elkötelezett a folytatás megvalósítása mellett? Vajon megismétlődik a történelem, amikor a Dead Island 3-at bejelentik, majd tíz évre félreteszik?

Sajnos a Dead Island 2 azért szenvedett olyan sokat, mert folyton gazdát cserélt. Ha a Dambuster Studiosnál marad, akkor szinte semmi kétség, hogy a Dead Island 3 valamikor a következő években megjelenik.

A Dead Island 2 elsöprő siker volt. Viszonylag rövid idő alatt - mindössze néhány nap alatt - több mint egymillió eladást produkált, és bár még nem erősítették meg, a várakozások szerint a későbbiekben DLC-ket is kiadnak majd a játékhoz.

Végső soron, hogy megválaszoljuk a kérdést, hogy jön-e a Dead Island 3, azt kell mondanunk, hogy őszintén szólva nem tudjuk - de várhatunk és remélhetjük, hogy talán egy-két éven belül kiderül valami.

A Dead Island 2 elérhető PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One és PC platformokon.

Hirdetés


Dambuster StudiosDead Island 2Dead Island 3PCPlayStation 4PlayStation 5Xbox OneXbox Series SXbox Series X

Képek forrása: Dambuster Studios, Game Rant, Insider Gaming

Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás.