Star WarsMarvelVisszatekintőAlienTrónok harca

Hirdetés

Jenna Ortega nem fog szerepelni a Sikoly VII-ben

A sztár nem tér vissza a következő részben, ami bukást jelenthet a Sikoly VII-re nézve.


babelzoltan Bábel Zoltán

2023. 11. 23. 00:00

Jenna Ortega nem fog szerepelni a Sikoly VII-ben
Megosztás

Hirdetés

Jenna Ortega a hírek szerint nem tér vissza a következő Sikoly-filmben, ami nagy csapás lehet a filmnek. Bár a hatodik Sikoly tavaly 67 millió dollárral nyitott világszerte, ez volt az első film Neve Campbell nélkül, aki egyébként nem tudott megegyezni a producerekkel. Most pedig nem csak Ortega fog hiányozni, hanem az épp tegnap kirúgott Melissa Barrera, aki Ortega nővérét formálta meg.

Ez azt sugallja, hogy a következő résznek különlegesnek kell lennie ahhoz, hogy felülkerekedjen azon az érzésen, hogy a franchise elveszíti az irányt. Miután évtizedekig ugyanazt a maroknyi karaktert követték, ez a megújulás nem érhet el három filmet, mielőtt a két legnépszerűbb szereplő távozik.

Barrerát állítólag tegnap rúgták ki, miután előástak egy sor közösségi médiában közzétett bejegyzést, amelyeket októberben az Instagram-sztorijában tett közzé. A posztokban Palesztinát támogatta az Izrael ellen folyó háborúban. Több történetet is újraposztolt és kommentált, és "népirtásnak" nevezte a palesztin civilek elleni támadásokat. Palesztina támogatása az elmúlt hetekben villámhárítóvá vált, az Oscar-díjas Kék Bogár sztárját, Susan Sarandont a United Talent Agency menedzsmentje dobta az Izraelt ellenző megjegyzései miatt.

A Sikoly V. és a Sikoly VI. úgy élesztette újjá az univerzumot, ahogy kevés más franchise tudta. A Sikoly VI. végül rekordot döntött a franchise-ban, többet keresett az Egyesült Államokban és Kanadában, mint bármelyik más régióban, és olyan bevételt ért el (169 millió dollár világszerte, 30 millió dolláros költségvetésből), amire a Sikoly II. és a franchise fénykora óta nem volt példa. Barrera megszilárdította Sam Carpenter karakterét (az eredeti Ghostface-gyilkos, Billy Loomis lányát), mint a sikolykirálynők ikonját, egyenrangúan a Neve Campbell által alakított Sidney Prescott mellett. A Sikoly VI. azonban Sam féltestvérét, Tarát is főszereplő/sikolykirálynő státuszba emelte. A karaktert Jenna Ortega alakítja, aki vitathatatlanul sokkal nagyobb mainstream sztár lett, mint Barrera. A Sikoly VII.-nek minden kifutópályája megvan ahhoz, hogy Samet a képernyőn kívül megölje, míg Tara (Ortega) a franchise következő részét vezetheti. 

Hirdetés


Jenna OrtegaNeve CampbellSikolySikoly V.Sikoly VI.Sikoly VII.

Képek forrása: Paramount+

Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás.