Star WarsThe Walking DeadMarvelDűneVisszatekintő

Exkluzív betekintőn a The Walking Dead: Daryl Dixon 2. évada

Daryl és Carol duó viszi majd a második évadot, ami pedig majd nyáron fog debütálni. Most ebbe kaptunk egy izgalmas betekintőt


CinemaScreen

2024. 04. 01. 00:00

Exkluzív betekintőn a The Walking Dead: Daryl Dixon 2. évada
Megosztás

Caryl története még nem ért véget, mi több: még csak most kezd kibontakozni. Ugye Melissa McBride az anyasorozat lezárását követően Norman Reedussal elvállalta volna a Franciaországban játszódó spin-offot, de Carolt alakító színésznő egyéb okokra hivatkozva nem vállalta a távolmaradást családjától a forgatás idejére. Vasárnap megérkezett a The Ones Who live fináléja és azután kaptunk is egy rövid betekintő előzetest és egy rövid kedvcsinálü jelenetet a Daryl Dixon 2. évadából, mely a "The Book of Carol" alcímet viseli.

Az másődik évad pótolja Reedus és McBride korábban tervezett Daryl & Carol közös melléksorozatát, újraegyesítve a régi The Walking Dead nagy duóját, miután könnyes búcsújuk után véget ért A Walking Dead sorozat 2022-es befejező epizódjában.

"Tudtam, hogy még sokkal több történet van Carol mögött, hiszen úgy éreztem, hogy nagyon nyugtalan volt, amikor utoljára láttuk, ahogy nézi, hogy legjobb barátja, Daryl elhajt [A Walking Dead sorozat záró epizódjában],"

- mondta McBride októberben, amikor bejelentette, hogy csatlakozott Daryl Dixonhoz sorozatszereplőként és executive producerként.

"Külön vagy (remélhetőleg!) együtt, a történeteik mélyek, és nagyon izgatott vagyok, hogy itt folytathatom Carol útját. Ez a történetmesélő csapat fantasztikus munkát végzett azáltal, hogy ezeket a két megszokott karaktert egy teljesen új világba helyezték, és imádom az új felfedezéseket!"

A Walking Dead: Daryl Dixon – Carol könyve című sorozat főszereplői Reedus, McBride, és az első évadban szereplő Clémence Poésy mint Isabelle, Louis Puech Scigliuzzi mint Laurent, Laika Blanc Francard mint Sylvie, Anne Charrier mint Madame Genet, Romain Levi mint Codron, és Eriq Ebouaney mint Fallou. A második évad executive producerei közé tartozik a showrunner David Zabel, Scott M. Gimple, Reedus, McBride, Greg Nicotero, Angela Kang, Brian Bockrath, Daniel Percival, Jason Richman és Steve Squillante.

Magyar feliratos formában hamarosan közzétesszük a facebook oldalunkon és a csoportunkban, érdemes lesz követni minket.


2. évadCarolDarylDaryl DixonMelissa McBrideNorman ReedusThe Walking Dead: Daryl DixonThe Walking Dead: Daryl Dixon 2. évad

Képek forrása: AMC / The Walking Dead: Daryl Dixon (Trailer) | comicbook.com

Blogunk fenntartása költségekkel jár. Amennyiben támogatnád az oldalunkat, itt megteheted:

Támogatás