Star WarsThe Walking DeadMarvelA majmok bolygójaVisszatekintő

Vasárnap EXKLUZÍV betekintőt kapunk a The Walking Dead: Daryl Dixon - The Book of Carol spin-offhoz

A The Walking Dead: Daryl Dixon 2. évada 2024 nyarán debütál az AMC-n.


CinemaScreen

2024. 03. 29. 00:00

Vasárnap EXKLUZÍV betekintőt kapunk a The Walking Dead: Daryl Dixon - The Book of Carol spin-offhoz
Megosztás

Az amerikai AMC tv-csatorna megnyomja a hétvégét, ugyanis vasárnap érkezik a The Walking Dead: The Ones Who Live lezáró (hatodik) epizódja, amivel teljes lesz Rick és Michonne története. A Variety szerint aki este az AMC-n nézi a The Ones Who Live 6. részét, szerencsés lehet, ugyanis ők egy rövid betekintést kapnak majd a Daryl Dixon második évadjába, melynek alcíme: Carol Könyve (The Book of Carol).

A The Book of Carol alcímet viselő második évadban értelemszerűen visszatér Melissa McBride Carol Peletier bőrébe a The Walking Dead Univerzumába. Carolt legutóbb a TWD: Daryl Dixon sorozat első évadának végén láthattuk, ahol Daryl (Norman Reedus) keresésére indult, akiről egyébként már megtudtuk, hogy Franciaországba sodródott.

A sorozat felfedte, hogy mielőtt Daryl-t Franciaországba vitték volna, rádióüzenetet hagyott Carolnak a Commonwealthben, és elmondta neki, hogy Maine-ben van, és egy héten belül visszatér. Amikor Daryl nem érkezett meg az ígért időben, Carol útra kelt, hogy megkeresse.

A második évad 2024 nyarán debütál, sok karakterrel visszatérve az első évadból. A visszatérő szereplők között várhatóan ott lesznek Clémence Poésy, Louis Puech Scigliuzzi, Laïka Blanc-Francard, Anne Charrier és Romain Levi. De újabb színészek is feltűnnek majd a második évadban, köztük Manish Dayal, akit 2023-ban jelentettek be.

A The Walking Dead: Daryl Dixon második évadát már nagyon várjuk már, és már nagyon megnéznénk egy Carol & Daryl újraegyesülést, hogy ezzel is előmelegítsük a pletykák szerint érkező Crossovert (ami sorozat lesz majd?), akik a fő sorozat első évadától kezdve fontos részét képezik a történetnek. A Daryl Dixon első évadának végén Darylnek döntenie kellett: felszálljon egy hajóra, amellyel őt hazajuttatják, vagy maradjon Laurent mellett.

Az első évad magyar premierje április 8-án kerül adásba, hétfőn este 22:00-kor az AMC magyar tv-csatornán.


CarolDaryl DixonMelissa McBrideNorman ReedusSorozatSpinoffTWDThe Book of CarolThe Walking DeadThe Walking Dead: Daryl Dixon

Képek forrása: AMC Networks | Daryl Dixon

Blogunk fenntartása költségekkel jár. Amennyiben támogatnád az oldalunkat, itt megteheted:

Támogatás