Star WarsMarvelVisszatekintőAlienTrónok harca

Hirdetés

Ewan McGregornak szomorú hírei vannak az Obi-Wan Kenobi 2. évadával kapcsolatosan

A színész elárulta, hogy eddig nem volt szó az Obi-Wan Kenobi 2. szezonjáról


dsnrbrt Dósa Norbert

2024. 02. 02. 00:00

Ewan McGregornak szomorú hírei vannak az Obi-Wan Kenobi 2. évadával kapcsolatosan
Megosztás

Hirdetés

Az összes eddigi kánon Star Wars sorozat közül csak a Boba Fett könyve és az Obi-Wan Kenobi nem kaptak zöld utat egy esetleges második évadhoz. Mindkét említett széria megosztó lett a rajongók körében, az inkonzisztens és felejthető történet, valamint a borzasztóan megírt mellékszereplők miatt - tisztelet a kivételnek. A 2022-es Obi-Wan Kenobi c. széria azért tartalmazott erős pillanatokat is, pl. Ben Kenobi és Anakin/Darth Vader összes közös jelenetétől borsódzott az ember háta, nyilván ott is találkozhattunk feleslegesen hatásvadász elemekkel és dialógusokkal.

Így a hibái ellenére is sokan várták/várják a sorozat második szezonját, ahol esetlegesen láthatnánk Qui-Gon különóráit, a mester és tanítvány újbóli "kalandjait." Úgy tűnik, hogy ez egy ideig biztos nem fog megtörténni. Legalábbis Ewan McGregor szerint, aki ekképpen nyilatkozott:

"Benne lennék a második évadban, de még szó sem esett róla." Hozzátette, hogy "most sok minden történik a Disneynél."

Tudnivaló, hogy a skót színész szavaira lehetetlen alapozni, évekig titkolta és tagadta a sorozat készítését, még akkor is, amikor már a szivárogtatások miatt az internet népe tisztában volt annak létezésével. Reméljük, hogy azért egyszer mégis elkészül az Obi-Wan Kenobi második évada, ugyanis jó pár szál maradt lezáratlanul.

Hirdetés


Darth VaderDisneyEwan McGregorHayden ChristensenLucasfilmObi-Wan KenobiStar Wars

Képek forrása: Lucasfilm

Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás.