Star WarsMarvelVisszatekintőAlienTrónok harca

Hirdetés

Érkezik a The Walking Dead: Destinies videójáték

Robert Kirkman: 'Mi lett volna, ha?'


istvan István

2023. 08. 27. 00:00

Érkezik a The Walking Dead: Destinies videójáték
Megosztás

Hirdetés

Sokakban mai napig felmerülhet a kérdés, hogy mi lett volna, ha Shane öli meg Ricket a 2. évadban amikor a két főszereplő egymásnak esett. Van egy jó hírünk, a The Walking Dead: Destinies videójátékban ezt akár meg is tudhatjuk, ugyanis Shane-t is irányíthatjuk, ha úgy döntünk.

"Kezdd az utadat Rick Grimes-ként, aki egyedül ébred egy kórházban, halottakkal körülvéve"

- olvasható a játék előzetesének leírásában.

"Szerezz szövetségeseket, és küzdd át magad a kóborlókon (zombikon) a The Walking Dead ikonikus helyszínein, köztük Atlantában, a Greene család farmján, a börtönben és Woodburyben."

"Sorsdöntő fontosságú, döntések által vezérelt pillanatokban örökre alakíthatod a sorozat szereplőiből álló csapatod sorsát. Hősök és gonosztevők, élők és holtak - rajtad múlik, hogy maradsz-e a történelem menetében, vagy saját utadat járod az AMC The Walking Dead világában."

A Destinies több mint egy tucat karaktert fog tartalmazni az AMC tévésorozatából, köztük Shane-t, Michonne-t, Carolt, Darylt, a már említett Ricket és még sok mást. Minden karakter saját, egyedi képességekkel rendelkezik, és neked kell majd gazdálkodnod az erőforrásaiddal, beleértve a korlátozott mennyiségű fegyvereket (például ütők, katanák, revolverek, sörétes puskák és nyílpuskák) és lőszert.

A The Walking Dead: Destinies november 14-én jelenik meg a különböző pontokon, és 49,99 dollár, átszámolva közel 18.000 Forint lesz majd.

A játék PlayStation 5-re, PlayStation 4-re, Xbox Series X|S-re, Xbox One-ra, PC-re és Nintendo Switch-re lesz elérhető.

Hirdetés


JátékKonzolNintendoNintendo SwitchPCPlayStation 4PlayStation 5TWDThe Walking DeadThe Walking Dead: DestiniesXbox OneXbox Series SXbox Series X

Képek forrása: The Walking Dead: Destinies, IGN

Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás.