Star WarsMarvelVisszatekintőAlienTrónok harca

Hirdetés

Előzetesen a Monarch: Legacy of Monsters

Sorozattal bővül a Legendary szörnyvilága.


babelzoltan Bábel Zoltán

2023. 09. 09. 00:00

Előzetesen a Monarch: Legacy of Monsters
Megosztás

Hirdetés

Alig néhány héttel, hogy a legújabb Godzilla-sorozat, a Monarch: Legacy of Monsters napvilágra került, már az Apple TV+ és a Legendary közzétette a sorozat első előzetesét, amely egyben a bemutató dátumot is megerősítette. A sorozat kronológiailag az első a Legendary szörnyvilágában és természetesen kánonban áll a Kong: Koponya-szigettel és a Godzilla-filmekkel. A premier november 17-én lesz az Apple TV+ képernyőin egyből két epizóddal és az új részek hetente követik egymást.

A sorozat egyik legfontosabb eleme, amit már a trailerben megerősít, hogy fontos kapcsolatban fog állni a Koponya-szigettel, hiszen a trailer nyitójelenetében John Goodman tér vissza, mint William Bill Randa. A karakter a 2017-es filmben meghalt, viszont így az is egyre inkább nyilvánvalóvá vállik, hogy a sorozat nagy mértékben fog foglalkozni a filmbéli fontos küldetéssel.

Az előzetest itt nézhetitek meg:

A Monarch megerősített szereplőgárdája: Anna Sawai, Kiersey Clemons, Ren Watabe, Mari Yamamoto, Anders Holm, Joe Tippett és Elisa Lasowski. A sorozatban feltűnik még az apa-fiú duó, Kurt Russell és Wyatt Russell, akik valójában ugyanazt a karaktert, Lee Shaw katonatisztet alakítják majd, de a páros 50 év különbséggel formálják meg a karaktert. A sorozat hivatalos leírása a következőképpen hangzik:

"A Godzilla és a Titánok közötti mennydörgő csatát követően, amely a földdel tette egyenlővé San Franciscót, és a sokkoló felfedezést követően, hogy a szörnyek valódiak, a "Monarch: Legacy of Monsters" két testvér nyomába ered apjuk nyomdokain, hogy felfedjék családjuk kapcsolatát a Monarch nevű titkos szervezettel. A nyomok a szörnyek világába vezetik őket, és végül a nyúl üregébe, Lee Shaw katonatiszthez (akit Kurt Russell és Wyatt Russell alakít), az 1950-es években, ahol a Monarchot fenyegeti az, amit Shaw tud. A drámai saga - amely három generáción átível - feltárja az eltemetett titkokat és azt, hogy az epikus, világrengető események milyen módon visszahatnak az életünkre."

Monarch: Legacy of Monsters Chris Black és Matt Fraction a társfejlesztője és executive producere. Matt Shakman rendezi az első két epizódot, és a Safehouse Pictures-től Joby Harold és Tory Tunnell, Andy Goddard, Brad Van Arragon és Andrew Colville mellett ő a vezető producer. Hiro Matsuoka és Takemasa Arita a Toho Co., Ltd., a Godzilla-filmek tulajdonosa, a Toho Co., Ltd. megbízásából készíti a filmet.

Hirdetés


GodzillaKing KongKong: Koponya-szigetKurt RusselMonarch: Legacy of MonstersWyatt Russel

Képek forrása: Legendary

Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás.