Star WarsMarvelVisszatekintőAlienTrónok harca

Hirdetés

Daredevil: Born Again: Jon Bernthal visszatér a Punisher bőrébe

A Daredevil: Born Again 2025 márciusában érkezik


zelenkaflorian Zelenka Flórián

2024. 08. 12. 22:30

Daredevil: Born Again: Jon Bernthal visszatér a Punisher bőrébe
Megosztás

Hirdetés

A The Walking Dead egykori színésze, Jon Bernthal, a Daredevil: Born Again sorozat egyik főszereplőjeként tér vissza, amelynek megjelenési dátumát most tették közzé. A Variety beszámolója szerint a Marvel a legutóbbi D23 eseményen exkluzív, még nem nyilvánosságra hozott felvételeket mutatott be, és a Disney+ sorozat megjelenési dátumát is bejelentették.

Az új sorozat a Marvel karakterén, Daredevilen alapul, akit Charlie Cox alakított a Netflix Marvel sorozatában, amely 2015 és 2018 között volt elérhető a streamingen. Cox visszatér az új (Daredevil: Born Again) sorozatban, amelyben Dario Scardapane a showrunner, Justin Benson és Aaron Moorhead pedig a vezető rendezők. A sorozatot Matt Corman és Chris Ord írta, és könnyedebb hangvételű lesz, mint a Netflixes sorozat. Eredetileg 18 epizódot jelentettek be, de azóta csökkentették a részek számát, ami
összhangban van a többi Disney+ sorozattal és az "eredeti" Netflixes sorozattal.

A hírek szerint a Daredevil: Born Again sorozatban Matt Murdock (Cox) és Wilson Fisk (Vincent D'Onofrio), a régi riválisok, lemondanak alteregóikról, hogy New York polgárait szolgálják. Azonban múltjuk cselekedetei utolérik őket.

A Daredevil és a kapcsolódó sorozatok, mint a Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist, The Defenders és a The Punisher, 2022-ben kerültek át a Disney+-ra. Ez volt az első alkalom, hogy "felnőtt" tartalmú sorozatok kerültek a platformra, ami szükségessé tette a maga módján az új korhatár funkciójuk bevezetését.

A Daredevil: Born Again szereplői között több színész visszatér az eredeti Daredevil sorozatból.

Vincent D’Onofrio - Wilson Fisk/Kingpin
Jon Bernthal - The Punisher
Deborah Ann Woll - Karen Page
Elden Henson - Foggy Nelson
Wilson Bethel - Poindexter

Az új sorozat frissen bejelentett szereplői közé tartozik Michael Gandolfini, Margarita Levieva, Jeremy Earl, valamint Ayelet Zurer, aki Vanessa Marianna-Fisk szerepét veszi át, amelyet korábban Sandrine Holt alakított.

Jó hír a rajongóknak, ugyanis Jon Bernthal ismét Frank Castle-t, azaz a Punishert alakítja

Bernthal korábban a Daredevil második évadában játszotta Frank Castle/Punisher szerepét, amelyből kiindult saját sorozata a The Punisher címmel. A rajongók régóta várták, hogy visszatérjen a szerepbe, és most végre valóra vált a kívánságuk, mivel Bernthal a Daredevil: Born Again sorozatbanis szerepelni fog.

Ne hagyd ki a Daredevil: Born Again sorozatot, amely 2025 márciusában debütál a Disney+-on.

Hirdetés


Charlie CoxDaredevilDaredevil: Born AgainDisney+Jon BernthalMarvelNetflixThe PunisherThe Walking Dead

Képek forrása: Marvel, D23

Hozzászólások

Ezt ugye te csak beraktad a Google fordítóba. Vagy miért törni magyar?