Star WarsMarvelVisszatekintőAlienTrónok harca

Hirdetés

Előzetesen az új Alien-film

Hivatalos kedvcsinálót kapott az Alien: Romulus.


babelzoltan Bábel Zoltán

2024. 03. 20. 00:00

Előzetesen az új Alien-film
Megosztás

Hirdetés

Az Alien: Romulus csak augusztusban kerül a mozikba, de Fede Álvarez rendező felé máris jó visszajelzések érkeztek, ugyanis Ridley Scott és James Cameron már most kinyilvánították, hogy szeretik a Romulus című filmet, amely A nyolcadik utas: a Halál és A bolygó neve: Halál  között játszódik, és nagyon is kapcsolódik hozzájuk. Ma Álvarez és a Disney végre lerántotta a leplet és egy félelmetes, 62 másodperces kedvcsináló trailert tett közzé, amely újra a franchise jóhiszemű klasszikusainak kinézetét és hangulatát idézi.

A történet középpontjában egy csapat huszonéves űrgyarmatosító áll, akiknek az a szerencsétlenségük, hogy egy leromlott űrállomáson találkoznak egy félelmetes Xenomorphal. A film feltűnően fiatal szereplőgárdával rendelkezik, amelyet Cailee Spaeny, Isabela Merced, valamint David Jonsson, Archie Renaux, Spike Fearn és Aileen Wu vezet. Álvarez szerint az ötlet, hogy fiatalabb embereket kövessenek ebben a világban, egy A bolygó neve: Halál törölt jelenetből származik, amelyet Cameron végül visszaállított a kibővített Special Edition vágásban.

Az előzetest itt tudjátok megtekinteni:

Hirdetés


A bolygó neve: HalálA nyolcadik utas: a HalálAlienAlien: RomulusDisney+Fede ÁlvarezFilmek 2024HorrorJames CameronRidley ScottSci-fiXenomorph

Képek forrása: Disney+

Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás.