Star WarsMarvelVisszatekintőAlienTrónok harcaA Gyűrűk Ura

Hirdetés

Akciódús előzetesen az Amerika Kapitány: Szép új világ

Egy izgalmas akciófilmre számíthatunk a teaser alapján


babelzoltan Bábel Zoltán

2024. 07. 12. 16:00

Akciódús előzetesen az Amerika Kapitány: Szép új világ
Megosztás

Hirdetés

2025 több szempontból is bátor új világ lesz a Marvel Moziverzum számára. Több mint egy évnyi csúszás után a valaha készült legnagyobb képregényfilmes franchise mögött álló stúdió négy filmmel tér vissza a mozikba, és mindez az Amerika Kapitány: Szép új világgal fog elkezdődni.

A Marvel nemrég kiadott teaserében a negyedik Amerika Kapitány-filmben Sam Wilsont az amerikai elnök, Thaddeus "Thunderbolt" Ross szervezi be egy hivatalos katonai szerepkörbe Amerika Kapitányként, emellett Ross ellen merényletet kísérelnek meg, és a korábban Sólyomként ismert férfi kormányzati összeesküvésbe keveredik. No, és van egy új Hulk Washingtonban, hiszen Vörös Hulk is beköszönt a bemutató végén.

A Szép új világban visszatérnek a Sólyom és a Tél Katonája-sorozat szereplői, köztük Anthony Mackie mint Sam Wilson/Amerika Kapitány, Danny Ramirez mint Joaquin Torres és Carl Lumbly mint Isaiah Bradley. Tim Blake Nelson a Vezér néven ismert Hulk-gonosszá változik majd át, míg Liv Tyler ismét Bruce Banner egykori szerelmét, Betty Rosst alakítja. Harrison Ford fogja életre kelteni Thaddeus Ross tábornokot (a néhai William Hurt helyett), aki Hulk is lesz egyben.

Hirdetés


Amerika KapitányAmerika Kapitány: Szép új világAnthony MackieCarl LumblyDanny RamirezFilmek 2025Harrison FordLiv TylerMarvelTim Blake

Képek forrása: Marvel Studios

Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás.