Star WarsMarvelVisszatekintőAlienTrónok harca

Hirdetés

Ahsoka: Kicsoda Enoch százados?

A hatodik részben feltűnt Thrawn főadmirális jobbkeze.


babelzoltan Bábel Zoltán

2023. 09. 24. 00:00

Ahsoka: Kicsoda Enoch százados?
Megosztás

Hirdetés

Az Ahsoka-sorozatban eddig is sok ismerős arc bukkant fel, és a hatodik epizódban egy teljesen új karaktert mutatott be a sorozat: Enoch századost, a látszólagos jobbkezét Thrawn főadmirálisnak. 

Enoch valószínűleg a bibliai alakról lett elnevezve, akinek meghatározó tulajdonsága volt az Isten iránti teljes odaadás, hogy végül a mennybe került anélkül, hogy meg kellett volna halnia. A sorozatban egy rohamosztagosokból álló sereg élén áll, akik mindannyian megkopott, sérült és össze nem illő páncélzatot viselnek, ami valószínűleg arra utal, hogy Thrawn a vereség és száműzetés után lényegében összeszedte, amit tudott.

A Wes Chatham által alakított Enoch páncélján számos aranyszínű rész található, köztük egy maszk, amely a Perideán akkoriban jelen lévő Éjnővéreket idézi. Ez a legemberibb rohamosztagos maszk, amit eddig láthattunk a Star Wars-ban, és egyben kicsit nyomasztó is, hogy ilyen emberi egy rohamosztagos kinézete.

Már nincs sok időnk arra, hogy lássuk, mi lesz a nagyobb szerepe, így teljesen elképzelhető, hogy Enoch nagyobb szerepet kap az Ahsoka későbbi évadaiban vagy más, hamarosan megjelenő Star Wars-projektekben. Feltéve persze, ha nem kapja meg a szokásos Star Wars effektust, és nem hal meg hirtelen. Nagy kár lenne a karakterért, mert ígéretesnek tűnik, és a későbbi tartalmakban még jobban ki lehetne bontani őt, vagy akár a hátralévő részekben.

A sorozat minden szerdán új résszel jelentkezik a Disney+ felületén.

Hirdetés


AhsokaDisney+Enoch kapitányLucasfilmStar WarsWes Chatham

Képek forrása: Lucasfilm

Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás.