Star WarsMarvelVisszatekintőAlienTrónok harca

Hirdetés

A legjobb filmekkel egészestés mozimaratonra hív az ETELE Cinema

Rendhagyó éjszakai mozizási lehetőséget kínál az ETELE Cinema szeptember 15-én.


istvan István

2023. 08. 29. 00:00

A legjobb filmekkel egészestés mozimaratonra hív az ETELE Cinema
Megosztás

Hirdetés

ETELE Night Cinema - Éjszakai mozimaraton

Szeptember 15-én aki hajnalig szeretné nézni a legjobb filmeket, most megteheti, ugyanis rendhagyó módón éjszakai mozizásra invitál minket az ETELE Cinema!

A program során 5 filmet vetítenek estétől egészen hajnalig, és még éhezni sem fogunk, mivel a jegy egy szelet pizzát is tartalmaz, de ezek mellett számos programmal várják az érdeklődő mozizókat, mint például a vetítések előtti quíz játék, mellyel akár nyerhetsz is ajándékjhegyet, büfétermékeket vagy egyéb kedvezményeket a moziban.

Az ETELE Cinema erre az alkalomra 9 programlistát állított össze, melyet ide kattintva, az esemény leírásában olvashatsz részletesebben.

A jegy ára 4990 Forint lesz, véleményünk szerint tekintve, hogy milyen klassz filmeket is vetítenek majd nekünk, nagyon megéri elmenni, főleg ha továbbra is a már megszokott hangulatot, a minőséget és kedvességet, kényelmet kínálja a mozi.

A különleges eseményen résztvevők számára továbbá ingyenes parkolási lehetőséget biztosít a mozi, további információt az eseménnyel kapcsolatosan itt olvashatsz.

 

Hirdetés


ETELEETELE CinemaFilmekMaratonMozi

Képek forrása: Facebook / ETELE Night Cinema event / etelecinema.hu

Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás.