Star WarsMarvelVisszatekintőAlienTrónok harca

Hirdetés

A klónok háborúja el nem készült részei

Azért szívesen megnéztük volna ezeket a történeteket.


babelzoltan Bábel Zoltán

2024. 02. 04. 00:00

A klónok háborúja el nem készült részei
Megosztás

Hirdetés

A klónok háborúja animációs sorozat egészen 2003-ig nyúlik vissza, amikor Genndy Tartakovsky, George Lucas és Henry Gilroy megálmodták eme szériát, amely a Galaktikus Köztársaság és Független Rendszerek Konföderációja közötti klónháborúkat mutatta be. A sorozat két évig futott, majd 2008-ban visszatértek hozzá, és teljesen más animációs stílussal lett elkészítve, illetve sokkal több évadot mutatott be, amelyekben rengeteg izgalmas, értékes és felejthetetlen epizódot kaptak a rajongók. Ez különösen igaz a 2020-ban debütált hetedik szezonra, ami nem kizárt, hogy az egyik legemlékezetesebb volt a nézők körében, ugyanis a cselekmény már beérte A Sithek bosszújában látottakat. Azonban A klónok háborúja hiába az egyik, ha nem a legjobb animációs Star Wars-sorozat, mégis keserű lehet a szánk íze, amikor rágondolunk az el nem készült epizódokra.

BOBA FETT VS. CAD BANE

Ebben a szekvenciában a fiatal Boba Fett és a híres fejvadász, Cad Bane lett volna látható egy mentőakció keretein belül. Az együtt töltött idő alatt a rajongok megismerhették volna a két karakter egymás közti kapcsolatát. Sőt még Bane Boba apjával - Jango Fettel - lévő viszonyát is bemutathatta. A történt központi eseménye az, hogy Boba meg kísérlett volna egy lázadást, amely egy harchoz vezetett. Ennek az összecsapásnak a során szerezte azt a jellegzetes horpadást a sisakján Boba Fett, amit már oly sokszor láthattunk. Az olyan rajongóknak, akiknek hiányérzetük van, nem kell csüggedni, mert a készítők kedveskedtek egy kis utalással a Boba Fett könyve című sorozatban, amikor a két karakter újfent megküzdött egymással. 

SÖTÉT TANÍTVÁNY

A Sötét tanítvány történet Quinlan Vossra és Asajj Ventressre fókuszált volna. A páros megpróbálta likvidálni Dooku grófot, azonban váratlan fordulat érkezett, ugyanis Quinlan csatlakozott a grófhoz, tehát átállt a Sötét Oldalra. A cselekmény során Asajjnak szembe kellett néznie a végzetével, miközben megmentette Quinlant, aki belátta bűneit és hibáit, majd pedig a Jedi Rend visszafogadta őt. A történet egyébként nem lett elveszve, hiszen egy kiváló könyv készült belőle, szintén Sötét tanítvány címen.

YUUZHAN VONG

Az X-akták által inspirált epizód egy eddig ismeretlen és veszélyes faj megjelenését mutatta volna be, amely sok utalást tartalmazott a Yuuzhan Vongra. Egy Vong felderítőhajó érkezett a galaxisba és célja, hogy megmutassa erejét a Köztársaságnak és a Jediknek. Eme faj egyébként simán feltűnhet egy későbbi projektben, rengeteg potenciál rejlik benne. 

A JEDI TEMPLOM ALATT 

Ez a történet egy igazán pikáns kaland lehetett volna, mivel Ahsoka, Anakin Skywalker és Obi-Wan Kenobi igyekeznek Yoda mester megmentésére, aki egy ősi Sith szentélyben ragadt a coruscanti Jedi Templom alatt. Továbbá Darth Sidious is megpróbál betörni a Holokron páncéltermébe, azonban Ahsoka megakadályozta. 

VISSZATÉRÉS A MON CALARA 

Ez a két részes történet főszereplője Padmé Amidala lett volna, aki Palpatine meghosszabbított hivatalban maradása ellen dolgozik. Anakin és Padmé a Mon Calara utaznak, hogy politikai segítséget kapjanak a Quarren faj vezetőjétől, Tikkestől.

Hirdetés


A Sithek bosszújaA klónok háborújaBoba Fett könyveDisney+LucasfilmStar WarsSötét tanítványYuuzhan Vong

Képek forrása: Lucasfilm

Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás.