Star WarsMarvelVisszatekintőAlienTrónok harca

Hirdetés

A Netflix közzétette a hivatalos első betekintést Liam Hemsworth Geraltjáról

Lássuk, hogy néz ki Vaják-jelmezben a Henry Cavillt leváltó sztár!


dsnrbrt Dósa Norbert

2024. 05. 23. 08:31

A Netflix közzétette a hivatalos első betekintést Liam Hemsworth Geraltjáról
Megosztás

Hirdetés

A 2022-es év egyik legszomorúbb híreként vágott minket arcon Henry Cavill távozása a Vaják c. Netflixes sorozatból. A széria évadról-évadra degradálódott, s míg az első szezon szó szerint sikert-sikerre halmozott, addig a harmadik és egyben legutóbbi sajnos már a létező összes sebből vérzett. Egyedül Henry Cavill példátlan odaadása mentett a szorult helyzeten, aki az első jelmezbe bújás előtt a lehető legtöbb Witcher anyagot szívta magába, annak érdekében, hogy a lehető leghitelesebben vigye képernyőre a legendás szörnyvadászt. Alapanyag hiányában kár lenne előre leírni Liam Hemsworth játékát, a kinézete azonban közelről sem annyira domináns, mint amilyent Cavilltől már megszokhattunk (fontos hozzátenni, hogy Geralt a sorozaton kívüli minden egyes médiumban szikár és szálkás fickó, nem egy nagydarab, izmos fickó).

A hivatalos előzetes alább tekinthető meg:

Őszinte leszek, a kontaktlencse továbbra is a legolcsóbb a Wishes, s bár Liam szerény véleményem szerint talán még JOBBAN is passzol fizikumban Geralthoz, mégis keserű szájízzel néztem végig az előzetest: a Vaják szériát ugyanis kizárólag Henry Cavill vette komolyan, amint eltértek az ő körültekintő tanácsaitól, zuhanórepülésbe kezdett a széria. A rajongók többségének nem Liam Hemsworthel van baja, hanem a bugyuta forgatókönyvvel és az egyik oszlopos tag elüldözésével.

Ha valaki szeretne többet látni Liam Geraltjából, az az alábbi képek megtekintésével teheti meg:

Geralt vs Vilgefortz újraalkotva

IMG 7305

A hír a Metro és a SplashNews fotóügynökségtől került ki, tőlük származnak a cikkben látható képek Liam Hemsworthről, akin láthatjuk a jól megszokott Geralt outfitet. Olybá tűnik, hogy a Vaják 4. évadában ismét láthatjuk Geralt és Vilgefortz harcát. Geralt a 3. évad 6. epizódjában csapott össze Vilgefortzzal - nem túl nagy sikerrel. 

IMG 7307

A következő képen láthatjuk, amint Vilgefortz ellöki Geraltot a botjával.

IMG 7306

Nehéz megmondani, hogy a 3. évad jelenetének újbóli bemutatása milyen célt szolgál, valószínűleg ezáltal akarnak átfedést teremteni a két színész között. Az is lehet, hogy visszamenőleg több jelenetet is leforgatnak, ezt a feltételezést alá is támasztja a Liamen látható, 2. évados páncél:

SEI 204352583 2df8 1

További képek ide kattintva tekinthetőek meg.

A Vaják 4. évada valamikor a 2025-ös évben debütál a Netflix szolgáltatásában.

Hirdetés


Anya ChalotraFantasyHenry CavillLiam HemsworthNetflixThe WitcherVajákVaják 4. évad

Képek forrása: redanianintelligence

Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás.